ÁmenEz így oké, a másik rendszert is megnéztem, abban több a saját szellemi termék egyértelműen.
Tartom hogy a SD-12 az ha nem is szolgai, de bőven koppintás. Aki ezt nem ismeri el, az vagy hülye, vagy vak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ÁmenEz így oké, a másik rendszert is megnéztem, abban több a saját szellemi termék egyértelműen.
Tartom hogy a SD-12 az ha nem is szolgai, de bőven koppintás. Aki ezt nem ismeri el, az vagy hülye, vagy vak.
A szolgai lemásolás több okból sem ment. Metrikus rendszereben kellett ergo minden picit vastagabb és nehezebb lett. Ezen felül a szovjet motorok sem voltak jenki szinten. Inkább fogd fel úgy a B-29-est, hogy egy kész knocepció és arra húzták rá a szovjet ipart, egy valamire kioptimalizált megoldásra. a Tu-4 nem érte el az eredeti minőségét.Ez már szimpatikusabb hozzáállás, nyilván nem 100% szolgai másolat mint anno a B-29 Tu-4 kapcsolat volt.
Viszont szerintem az igazság nem középen, hanem kb. ha ezt mondjuk egy korrekt civil eljárás keretében megnézné egy hivatal, kihoznák úgy 85% -ra. Ez egy koppintás, némi kis saját továbbgondolással/más megoldással.
Ez annyiban különbözik csak az alap rendszertől, mint az oroszok két eltérő saját Panzir generációja/megoldása.
JÓ veled vitatkozni .A szolgai lemásolás több okból sem ment. Metrikus rendszereben kellett ergo minden picit vastagabb és nehezebb lett. Ezen felül a szovjet motorok sem voltak jenki szinten. Inkább fogd fel úgy a B-29-est, hogy egy kész knocepció és arra húzták rá a szovjet ipart, egy valamire kioptimalizált megoldásra. a Tu-4 nem érte el az eredeti minőségét.
Balázs, tényleg csak apud miatt nem osztalak meg az utóbbi időben, mert őt kedvelem az itteni hozzászólásai alapján.
Semmi közöd hozzá.Jól értem itt van Balázs apja ? Milyen néven van fent ? Nem rossz szándékból kérdem Ő neki miylen a stílusa ?
Kacsalövő puska kell oda.Ezt egyébként én is furcsálom, hogy nem ütik az AHEAD vonalon a vasat, pláne úgy hogy írtátok itt hogy megvan nekik a licensz.
Szerintem a jövőben ez lehet a leginkább költséghatékony megoldás a mindenféle kis csipp csupp felderítő drónoktól egészen a Harpy/Harop öngyilkos drón vonalig. Ezekre egyszerűen nem kéne más, és ár/érték arányban szerintem nem lehet jobban kijönni, mint egy irányított repeszfelhőt generáló "okos" 30-35mm-es lövedékkel.
Főleg a kis szutykokra az ilyen 300.000 ft körüli phantom 3 kategóriás felderítő akármikre nem lehet érdemben mindig irányított rakétát lőni mert a gatya rámegy.
Én nem tudom, hogy ő honnan tudja, mert én nem mondam el senkinek.Jól értem itt van Balázs apja ? Milyen néven van fent ? Nem rossz szándékból kérdem Ő neki miylen a stílusa ?
Akkor most lehet, hogy zsolti az apád, csak egy kicsit megjátsza magát?Én nem tudom, hogy ő honnan tudja, mert én nem mondam el senkinek.
De egyébként te is és Ő is elmondta mindenkinek aki nem csak nézi hanem látja is ezt az oldalt. Meglepően eltérő a stílusotok, de mivel engem tényleg érdekel hogy ki mit gondol, általában figyelmesen olvasom a kommenteket. Van itt olyan ember aki Szigszentmiklóson él, van három gyermeke, van köztük mérnök, és repülőgépszerelőként dolgozott, s igen jól is érti/szereti is a repülést - hogy ez beléd is átöröklődjön, meg magadba tudd szívni a tudást. Mit tesz isten még egy kis logikával az is kijön a nevéből hogy Molnár XY, ami valami csoda folytán összecseng azzal hogy molnibalage aki szintén miklósról indult, 2 tesója van és mérnök úgy, hogy apu repülőgépszerelő volt a PG-ben.Én nem tudom, hogy ő honnan tudja, mert én nem mondam el senkinek.
...írta Zsolt, majd a telefonhoz nyúlt, hogy az akták bővített verzióját is kikérje az irattárból.Ebben nálam ennyi van,
Akkor most lehet, hogy zsolti az apád, csak egy kicsit megjátsza magát?
Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően jártam el, saját hatáskörben ....írta Zsolt, majd a telefonhoz nyúlt, hogy az akták bővített verzióját is kikérje az irattárból.
Nameg mert az ekkorra elterjedő szovjet fedélzeti fegyverek,köztük elsősorban az AT6os rakéta,lehetővé tette a potenciális célpontjainak,hogy a hatótávján kivülröl harcoljanak.
Ez sem látszik, de gondolom ez lehet az. Állítólag 76 mm légvédelmi ágyú. Ami érdekes a 10X10 kerékképlet.Új kínai csapatlégvédelmi rendszer
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..