Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cikkben az a York páncéloscirkáló milyen istentelenül szép hajó
SMS Yorck, feneA cikkben az a York páncéloscirkáló milyen istentelenül szép hajó
Ennyi ordas baromságot....
Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.Ennyi ordas baromságot....
Egy HTT-t is talán megérne, csak céltalannak érzem, mert kevesek által olvasott blog. Bár ettől függetlenül...
Van rá igény?
Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.
Ennyi: A HMS Vaungardot pedig 1960-ig használtákMik ezek az igazságok?
Nyomokban sem találtam. Ahol talán picit lehetne, ahol a nagy üres tereket hozza fel a csatahajónál a páncél mellett az is ökörség. A hordozó hatalmas hangárja az micsoda akkor...?Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.
A tüzérség tűztámogatás pl. olyan szempontból nevetséges, hogy micsoda tömegű gránátokat lőnek ki úgy, hogy a robbanóanyag tartalmuk milyen röhejesen kevés. És milyen iszonyatosan korlátos lőtávolsággal.Ennyi: A HMS Vaungardot pedig 1960-ig használták
Az igazi csatahajó marhaság volt szerintem, nagy zsíros célpont amit alig mer a tulaja használni, de legalább irgalmatlan drága. A zsebcsatahajó méretig volt értelme, utána nem nagyon. De ez a saját véleményem. Mit csinált a Yamamoto amit egy 25000 tonnás, 30 cm-es ágyukkal felszerelt hajó ne tudott volna megtenni, és ez nagyjából mindegyikre igaz