Egy német-francia-svéd trió talán még összehozhat valami. Ami ütőképes.
Nekem nagyon az az erzesem hogy azorosz repulogepipar ketsegbe ejto helyzetben van az 5.6 Gen gepekkel kapcsolatban.
A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. Mire azonban egyaltalan rendszerbe all addigra mar jaaban dolgozni fognak az amik a 6. GEN gepen az az baromi gyorsan idejetmult lesz.
Az igazi problema azonban a technologiai lemaradas hatrany amivel mar most kuzdenek de nem hogy csokkene meg no is. Egyszeruen keptelenek tenylegesen csucskategorias termekre amit a F-22/35 parossal es konyen lehet hogy a Kinai lopakodokkal egy lapon lehetne emliteni.
kalapacs
<i>"A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. "</i>
Érdekes módon az ugyan ilyen kialakítású YF-23 meg elérte, sőt bizonyos szempontokból jobb is volt, mint az YF-22. Jah, okés, az USA gyártmány volt nem orosz, így már mindent értek...
![]()
A másik pedig az, hogy a téma az európai 5 gen, és a helyzet az, hogy az oroszok közelebb vannak az 5. generációhoz, mint mi itt Európában, persze csak azért, mert ők nem féltek kukázni a MIG-1.42/44-et amikor kiderült a turpisság.
Az európai cégek nem voltak ehhez elég bátrak, ennek lett az eredménye az EF-2000, ami persze jó gép csak késett vagy 15-20 évet.
Az európai 5. gen géppel is ez lesz majd a baj, de nem írom le újra a mondókámat. Akit érdekel görgessen vissza.
A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. Mire azonban egyaltalan rendszerbe all addigra mar jaaban dolgozni fognak az amik a 6. GEN gepen az az baromi gyorsan idejetmult lesz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..