Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy német-francia-svéd trió talán még összehozhat valami. Ami ütőképes.
Nekem nagyon az az erzesem hogy azorosz repulogepipar ketsegbe ejto helyzetben van az 5.6 Gen gepekkel kapcsolatban.
A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. Mire azonban egyaltalan rendszerbe all addigra mar jaaban dolgozni fognak az amik a 6. GEN gepen az az baromi gyorsan idejetmult lesz.
Az igazi problema azonban a technologiai lemaradas hatrany amivel mar most kuzdenek de nem hogy csokkene meg no is. Egyszeruen keptelenek tenylegesen csucskategorias termekre amit a F-22/35 parossal es konyen lehet hogy a Kinai lopakodokkal egy lapon lehetne emliteni.
kalapacs
<i>"A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. "</i>
Érdekes módon az ugyan ilyen kialakítású YF-23 meg elérte, sőt bizonyos szempontokból jobb is volt, mint az YF-22. Jah, okés, az USA gyártmány volt nem orosz, így már mindent értek...
A másik pedig az, hogy a téma az európai 5 gen, és a helyzet az, hogy az oroszok közelebb vannak az 5. generációhoz, mint mi itt Európában, persze csak azért, mert ők nem féltek kukázni a MIG-1.42/44-et amikor kiderült a turpisság.
Az európai cégek nem voltak ehhez elég bátrak, ennek lett az eredménye az EF-2000, ami persze jó gép csak késett vagy 15-20 évet.
Az európai 5. gen géppel is ez lesz majd a baj, de nem írom le újra a mondókámat. Akit érdekel görgessen vissza.
A PAKFA szerintem nem eri el az atlag 5 GEN szinvonalt. Egyszeruen a kialakitasabol adodoan. Mire azonban egyaltalan rendszerbe all addigra mar jaaban dolgozni fognak az amik a 6. GEN gepen az az baromi gyorsan idejetmult lesz.