Egyéb IFV és APC járművek, fejlesztések

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 939
56 994
113
South Korea deploys upgraded K200 variants...

bsp_51932-jdw-20164.jpg
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 939
56 994
113
Moog RIwP
RIwP : Reconfigurable Integrated-weapons Platform2021RIwPArray_layers.png
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 634
10 776
113
Ami jól megcsinálva --ez nem szokás "arrafelé"-- akár jó is lehetne, akár jobb a BMP-1/-1/-3-nál mert 1-görgövel(fél méterrel) hosszabb --a közel dupla-széles-- lánctalpa, tehát sokkal jobb a "terepjárása"!!! Ez pedig arrafelé elég fontos--, és ezen tényező miatt jobban továbbfejleszthető (lenne) pótpáncélozás/fegyverzet terén.

Ehhez képest egy kb.függőleges, homogén-acél módosítás látható: könnyű célpont/"alig-védelmes", szinte bármivel leküzdhető ebben --az igénytelen, korrupció-gyanúsan(???) kivitelezett-- formában.
...ahogy szokták!
Mi ugyanezt "német-segítségesen" csináljuk.

U.I.: Úgy tippelem, hogy Kínában lévő fórumtársunknak 2-3 rizs-pálinkát kellene legurítani a hegesztések láttán. :)
...a "humán-szervós" fegyver-toronytól :eek: Én is indulok a hűtőhöz két sörért ! :oops:

.
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
17 407
23 345
113
gyártanak arkétasorozatvetőt meg gt-mu kat is mókolgatnak :) a rakétasorozatvető mindenképp jelentős.
Screenshot%20(9648).png
de gyártanak ilyet is. meg vannak nekik átalakított rohamladáik.
78.jpg
homokfutóik is vannak. kétéltű kiskocsijuk
a32tn4hsok761.jpg
azért egy ilyen kis és csóró államtól ezek nem rosszak.