Egyéb IFV és APC járművek, fejlesztések

Van egy amcsi katonai szabvány, MIL STD valami. Én 53 cm-re emlékszem. Meg van a magasság ülve, térd magasság, stb. Ezek minimum értékek, NATO STANAGET nem találtam.
Én ettől nagyobbat számolnék.
Mit tervezel?
;)

Csak nézetek harckocsi metszetrajzokat, hogy azokban lövésszállítóvá alakítva hány lövész férne el megfelelő komforttal.

Csak nézetek harckocsi metszetrajzokat, hogy azokban lövésszállítóvá alakítva hány lövész férne el megfelelő komforttal.
Háát ez attól is függ mi az alaptípus és mennyire belezed ki és vágod szét. De ha megfelelő komforot és helyet akarsz szerintem 4-nél több nemigen...

Háát ez attól is függ mi az alaptípus és mennyire belezed ki és vágod szét. De ha megfelelő komforot és helyet akarsz szerintem 4-nél több nemigen...

T55-öt nézegetek - bár nem tudom minek, mert a mieinknek még alvázát is szétvágták.

Ott az alapverzió egy megfordított iránnyal kétszemélyes toronnyal simán elbírt volna 2x3 lövészt, a 6 futógörgős verzió pedig 2x4-et.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
BTR-T és azcharit lövészkomfort és férőhely szempontjából mindkettő egy nyomortanya, az Azcharit védelme viszont kiváló, viszont a marha sok páncéltól nagyobb fegyvert nem bír a gép.
MNgLFgN.jpg

OMwyEj1.jpg

MGK000SS008_9_d.jpg

ve_micv_achzarit_m03.jpg

BTR-T és azcharit lövészkomfort és férőhely szempontjából mindkettő egy nyomortanya, az Azcharit védelme viszont kiváló, viszont a marha sok páncéltól nagyobb fegyvert nem bír a gép.
MNgLFgN.jpg

OMwyEj1.jpg

MGK000SS008_9_d.jpg

ve_micv_achzarit_m03.jpg

Ezek ukrán cuccok itt sikeresen előre pakolták a motort és átszabták a páncéltestet, hogy elférjen a nép benne. Egykét prototípus készült aztán elhalt a dolog.
7gh6je.jpg

Na én elmegyek sorozatot nézni! :)

MNgLFgN.jpg

OMwyEj1.jpg

MGK000SS008_9_d.jpg

ve_micv_achzarit_m03.jpg

Én amúgy egy megfordított Azcharit-ot képzeltem el, ahol a járművezető ott ül, ahol most a deszant ajtó/kijárat van..

Az ukránoknál - ill. van egy hasonló T-54 alapú kínai jármű, a ZTZ-59 HIFV - is - szerintem a motor kb. maradt ahol volt, max a váltónál variáltak, és a menetirány fordult.

Annyi sehol sincs.
Csak nekem hetven centi kellene, hogy egyáltalán!
4 felszerelt katona az min három méter egy oldalon kelet-közép európában! Félcivilben is Audi, Merci sedan a luxibb méretekből négy főre. A fehér/kék Skoda az nagyon civil cucc felszerelés nélkül.

Brazil EE-9 Cascavel modernizáció...

Egy korábbi videó a típusról:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A SAIC is készített egy új 6x6 felderítő járművet az USMC ARV tenderére.

FTsW4c_UcAA93-S

Szerencsétlen ritka egy elbaszott jószág lett. El nem tudom képzelni, hogy a vezető mennyire lát ki belőle a kamerák segítsége nélkül.
Amúgy errôl a csodàról van valami hír azóta? :rolleyes: