T
torsen
Guest
Pedig hidd el jobb lenne. Főleg ha előre az ár is le lenne szögezve. Akkor nem kellene millió számlát betonszállításról, földmunkákról, belső elemek leszállításáról leellenőrizz, hanem a pénzedésrt a végén egyszerűen megkapnád egy darab számlán az egészet.</blockquote>Én még életemben nem kaptam olyan számlát, amire az volt írva, hogy "atomerőmű"!
Hát, még akkor is kérdés, hogy hová tenném az atomerőművet? Szerinted elég lenne az 60-70 négyzetméter a kertemben, ahol még nincsenek növények? És ha oda teszik, a többi növény megmarad, vagy éjszaka azok is világítanak?
Viccet félre, ha generálba kiadsz egy lakóházat, és előre megállapodtok a műszaki tartalomban, és kész a ház, benyújtják a számlát, elég 15 nap arra, hogy mindent leellenőrizz? Nekem egyébként a csehek szállítógépei, az indiai rephordozó, meg az iraki BTR ügy jut így hirtelen eszembe (haditechnikai fronton) amelyek közül a Vik összetettsége hasonlítható egy atomerőműhöz (ráadásul orosz gyártmány mint a mi Paksunk). Ezek ellenőrzésére, a minőségi, tartalmi hibák felderítésére elég volt 15 nap??? Én ha leadok egy számlát 30 napnál hamarabb senki nem fizeti ki. Pedig sajnos nem (euro)milliárdokról szól a számla. Nekem ez így biankónak tűnik.