Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.Tőccsé napárammal ne bűzbenzinnel.
Kaliforniaiaknak sosem kellett a szomszédba menni fasságé
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.Tőccsé napárammal ne bűzbenzinnel.
Kaliforniaiaknak sosem kellett a szomszédba menni fasságé
Május 16-ra még Prágában van elérhető jegy, szemezgetek is vele rendesen 2030 korona avagy kb 30 ezer forint lenne fejenként, de egyszerűen egyre ki kéne már menniEgy olyanra gyorsan el kellene menni, mielőtt Lindemann ki nem vénül, vagy észre nem veszik, hogy nem annyira woke, s a koncerten a lángszóró sem Euro7-es meg napelemes.
Prága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?Május 16-ra még Prágában van elérhető jegy, szemezgetek is vele rendesen 2030 korona avagy kb 30 ezer forint lenne fejenként, de egyszerűen egyre ki kéne már menni
Prága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?
A 2020-21-es stadion turnét tolták át 22 tavaszára-nyarára és sajna Prága meg Klagenfurt ami legközelebb esik, pedig egy Pestet adtam volna én isPrága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?
100W/panel. Van 4 paneles verzió is 2600 usdért.Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.
Éljen a zöldség!Így termelhetünk megújuló energiát télen - novemberi kiadás - Villanyautósok
Az év bármely hónapjában el tudnánk látni magunkat megújuló energiával.villanyautosok.hu
Erős idegzetűeknek...
Költség és amortizáció elemzés nem volt benne.Így termelhetünk megújuló energiát télen - novemberi kiadás - Villanyautósok
Az év bármely hónapjában el tudnánk látni magunkat megújuló energiával.villanyautosok.hu
Erős idegzetűeknek...
Költség és amortizáció elemzés nem volt benne.
Nekem így is napelemes, sőt, eltárolós fűtésem van.
Süt a nap, kinőnek a fák. Én kivágom őket, és a nap és a szél meg az eső megszárítja.
Azután behordom a pincébe. ott tovább szárad. Amikor meg kell, behajigálom a kazánba.
Ezek nettó kretének.Így termelhetünk megújuló energiát télen - novemberi kiadás - Villanyautósok
Erős idegzetűeknek...
Nem rossz, de az univerzális dolgokat jobban szeretem,100W/panel. Van 4 paneles verzió is 2600 usdért.
Miféle "hőtárolás"?A rövid és középtávú ingadozásokat hőtárolós megoldással lenne célszerű áthidalni.
Ezért vannak a gyors indítású gázos erőművek, minek kétszer átalakítva áramot generálni.A rövid és középtávú ingadozásokat hőtárolós megoldással lenne célszerű áthidalni. A föntebb említett lúgos megoldással. Hogy miért pont lúg, annak eddig nem néztem utána.
eszerint a nap és szélfarm egyáltalán nem termel hálózatra. Eszméletlen mennyiségű szilárd lúgot melegít soxáz fokra. Az erőmű meg ebből eszegeti ki a meleget.
Valahogy kerülik atémát, hogy hány kWhsok ezek a cuccok. Aligha megy le velük egy mosógépprogram.Nem rossz, de az univerzális dolgokat jobban szeretem,
pl: a szerszámgépgyártók által készített verziók jobban bejönnek.
A nemrég említett amerikai példánál maradva, ha aksis fűnyíróval kell füvet vágni, akkor adja magát a másik felhasználási lehetőség,
hogy az aksikkal áramszünet esetén kisegíted magad.
vagy off-road utazáshoz, legalább a szállítás alatt védve legyen az eszköz.
pl: ez a kofferes verzió ami szállítás közben por és vízálló és egy 100W-os napelem is belefért a kofferba.