Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.Tőccsé napárammal ne bűzbenzinnel.
Kaliforniaiaknak sosem kellett a szomszédba menni fasságé
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.Tőccsé napárammal ne bűzbenzinnel.
Kaliforniaiaknak sosem kellett a szomszédba menni fasságé
![]()
Május 16-ra még Prágában van elérhető jegy, szemezgetek is vele rendesenEgy olyanra gyorsan el kellene menni, mielőtt Lindemann ki nem vénül, vagy észre nem veszik, hogy nem annyira woke, s a koncerten a lángszóró sem Euro7-es meg napelemes.
Prága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?Május 16-ra még Prágában van elérhető jegy, szemezgetek is vele rendesen2030 korona avagy kb 30 ezer forint lenne fejenként, de egyszerűen egyre ki kéne már menni
![]()
Prága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?
A 2020-21-es stadion turnét tolták át 22 tavaszára-nyarára és sajna Prága meg Klagenfurt ami legközelebb esik, pedig egy Pestet adtam volna én isPrága jó hely, igaz g*cizsúfolt, de kurvajó szállást kaptam pár éve jó árban a központban, ha még megyek, biztos ott szállok meg. Ezen a koncerten most elgondolkodtattál, Budapesten nem akarnak egyed vagy legalább Bukarestbe?
100W/panel. Van 4 paneles verzió is 2600 usdért.Úgy számolom, úgy napi fél kWh-t tud beleszedni.
Éljen a zöldség!![]()
Így termelhetünk megújuló energiát télen - novemberi kiadás - Villanyautósok
Az év bármely hónapjában el tudnánk látni magunkat megújuló energiával.villanyautosok.hu
Erős idegzetűeknek...
Költség és amortizáció elemzés nem volt benne.![]()
Az év bármely hónapjában el tudnánk látni magunkat megújuló energiával.villanyautosok.hu
Erős idegzetűeknek...
Költség és amortizáció elemzés nem volt benne.
Nekem így is napelemes, sőt, eltárolós fűtésem van.
Süt a nap, kinőnek a fák. Én kivágom őket, és a nap és a szél meg az eső megszárítja.
Azután behordom a pincébe. ott tovább szárad. Amikor meg kell, behajigálom a kazánba.
Ezek nettó kretének.![]()
Erős idegzetűeknek...
Nem rossz, de az univerzális dolgokat jobban szeretem,100W/panel. Van 4 paneles verzió is 2600 usdért.
Miféle "hőtárolás"?A rövid és középtávú ingadozásokat hőtárolós megoldással lenne célszerű áthidalni.
Ezért vannak a gyors indítású gázos erőművek, minek kétszer átalakítva áramot generálni.A rövid és középtávú ingadozásokat hőtárolós megoldással lenne célszerű áthidalni. A föntebb említett lúgos megoldással. Hogy miért pont lúg, annak eddig nem néztem utána.
eszerint a nap és szélfarm egyáltalán nem termel hálózatra. Eszméletlen mennyiségű szilárd lúgot melegít soxáz fokra. Az erőmű meg ebből eszegeti ki a meleget.
Valahogy kerülik atémát, hogy hány kWhsok ezek a cuccok. Aligha megy le velük egy mosógépprogram.Nem rossz, de az univerzális dolgokat jobban szeretem,
pl: a szerszámgépgyártók által készített verziók jobban bejönnek.
A nemrég említett amerikai példánál maradva, ha aksis fűnyíróval kell füvet vágni, akkor adja magát a másik felhasználási lehetőség,
hogy az aksikkal áramszünet esetén kisegíted magad.
vagy off-road utazáshoz, legalább a szállítás alatt védve legyen az eszköz.
pl: ez a kofferes verzió ami szállítás közben por és vízálló és egy 100W-os napelem is belefért a kofferba.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..