Megmondom őszíntén ezt most nem értem, hogy mire válaszoltad.
Kifejtenéd?
Mert nekem pontosan ez a bajom, hogy vannak nagyon sokan, akik k....a szarul járnak.
Akkor kifejtem... Az egymással szembeni előzményeink alapján sosem gondoltam volna, hogy valamiben egyet fogunk -valaha is- érteni. Amiben egyet tudok veled érteni, az az, hogy sokan, tényleg kurva szarul fognak járni... Én, az a fajta ember vagyok, akinek van szociális érzékenysége, (meg megtehetném, hogy nagy ívben szarjam le a rászorultakat azért, hogy így jártak és ne foglalkozzam a kínjaikkal, de nem ezt teszem), de amúgy ki tudja fizetni a rezsit.... Mivel, azért magamhoz, nem engedek be akárkit, sem takarítani, sem másmilyen munkákra., ezért a tavalyi, meg a mostani fűtési szezonban is a hőszivattyúm használtam.... korábban meg a fát, ezért a pár napja megkapott EON-os, átalánydíjas elszámoló számlámon volt 477 eFt hiány, amit kiszámláztak -csekken- nekem. Másnap befizettem. Ha akarod, felrakom ide a feladóvény képét, bár az előzmények miatt nem hiszem, hogy azt hinnéd, hantáznék...
Mégis, szarul érzem magam, ha látom a sok rászorultat, akik a COOP-ban és a PENNy-ben a pénztárossal veszekednek az áremelkedés miatt...
A kérdésem csak annyi, ezeket a szerencsétleneket ki fogja istápolni??? Mert a kormány az nem... És ez nem a háború miatt van, hanem az ellopott, túlárazott, térkőre költött csilliárdok miatt. Említettem, van meghatározó Fideszes megrendelőm, akinek az irodájában életnagyságú OV mellkép lóg (tudod, régen Marx, Engels és Lenin volt az általános, de egy időszakban Rákosi elvtárs is közéjük lopódzott). És tudom róla, hogy legalább 11 éve több közművet lopott (mennyiségileg évente), mint a meghurcolt Lagzi Lajcsi összesen. (A youtube-on beleütközhetsz a hirdetéseibe...) Van egy 250 szobás szállodája, étteremmel, többek között, amiben havonta csak 30 m3 víz fogy, hogy mást ne is írjak... És sem a szolgáltató, sem senki sem bántotta eddig, hogy mi van???? Mert egy frekventált megyében, meghatározó fideszes alak... (Azért tudok erről, mert szeretné legalizálni a helyzetet, és neki is dolgozok.) Nekem ez szakmai kihívás, de eddig, hálózati veszteségként a pórnép fizette meg ezeknek az árát... És mindezt az a kormányod tette lehetővé, akiket te szeretsz. Mert az OV-val való személyes kontaktus, jelenleg mentesít az alól, hogy úgy járjanak el vele, mint velem, agy veled... De, tudnék sok ilyen sztorit, mégis csak egyet írtam le... Megérted égre, hogy mi a bajom ezzel a rendszerrel???