Nem egészen. A Verso-m átlagos fogyasztás 7,5 körül mozog. Városban kevesebbet fogyaszt érdekes mód nálam. De pl. most hirtelen ránéztem egy dízel Ford Galaxyra is, és annak is ekörül alakul a fogyasztása. Hiába egy 7üléses autó nem egy Seicento. 1,6t.250 km, dieseles vagy, tehát kicsi a fogyasztásod, legyen 6,5 liter, mert van hegymenet is, de mivel családdal mégy, ezért nem száguldasz idióta mód, jó neked a 130 is a pályán.
-> 16,25l -> 11618 Ft. Anyu és apu két forralt borának az ára a pesti adventi vásárban.
Fasssságokra nem költök. De gondolom te azért már tudod, hogy milyen ízesítésűeket lehet kapni!-> 16,25l -> 11618 Ft. Anyu és apu két forralt borának az ára a pesti adventi vásárban.
Ennyi talán kijön a családi adókedvezményből, de ha nem, akkor mondogasd a családnak, hogy O1G miatt, vagy Soros miatt, mindegy is. Hol van az a kurvanagy életszínvonal növekedés, amire itt verte a faszát mindenki, nehogy már ne jöjjön ki ennyi egy hétvégi családi kirándulásra?
Mondom, hogy én különben megtehetném! Csakhát vidékről jöttem, és nálunk annak idején nem kolbászból volt a kerítés.Szerk: amúgy nem az az érdekes, hogy 11618, hanem mennyivel drágább, mintha 480-ért mennél: 3818 ft-al. Egy kiló disznósajt. Nem mondom, hogy semmi, de nem a világ vége.
De megnyugodhatsz, a vidéki és pesti néplélek is először a fakultatív utazgatásokon fog elkezdeni spórolni. És hidd el, hogy inkább megveszi a seggén a disznósajtot, minthogy utazgasson.