M
molnibalage
Guest
Szűkíteni a kínálati oldalt gyorsan, ami részben be is jött a pánikvásárlással.Szerinted miért van kuss arról, hogy miért robbant fel spontán? Próbálták az oroszokra kenni (hogy miért robbantaná fel azt a vezetéket, amit csak nekik és a németeknek nem volt érdekükben felrobbantani,
De mivel a NS vezetékek alapvetően a JÖVŐBELI kereslet növekedésnek szóltak volna, ezért azok időleges bénítása nem okozott készlethiányt.
Lásd odafent. Pánikot igen. Azon rövid időszak alatt jól kerestek egyesek a gázon.
De mivel leesett végre a sok hülyének, hogy a gáz stabilan jön - a hh legsötétebb időszakában is stabilan ment nyugatra... - akkor az árak is kezdtek szépen zuhanni.
Most a tavaly januári alatt van, pedig háború van és vannak nem RÉSZLEGES energetikai szankciók.
Na ennyit a gázát, a szankciók és a háború korrelációjártól...
Értem, én öltem meg Kennedyt.Biden viszont a német kancellár mellett állva mondta oda, hogy semmiképpen nem engedik üzembe helyezni, ha az oroszok megtámadják Ukrajnát - ennél több közvetett bizonyítékot akarsz, nyílt beismerést?
Akkor ez már bizonyíték, mikor jön értem a nagy fekete autó?
Na, sikerült neked is ide eljutni.Ez inkább ilyen pesti libsik közötti "mindenszar" duma volt.
Mondjuk egyéb kommentjeidet látva nem nagyon lepődtem meg...