A GÁZSZÁMLA facebook csoport adminisztrátora készítette.
Nagyon javaslom a megnézését!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezen mit kell nézni? Hogy a végén bekamázta, hogy a 300m3 csak 200m3 kedvezményes?A GÁZSZÁMLA facebook csoport adminisztrátora készítette.
Nekünk is kéne ebből legalább egy de inkább 2 blokk.
Szerintem sokkal drágább, mint egy nyomottvizes és sokkal kockázatosabb is valamint gyenlőre olcsóbb "elásni" a kiégett fűtőelemeket...Nekünk is kéne ebből legalább egy de inkább 2 blokk.
Szkeptikus vagyok a Századvég legendás szavahihetőségét illetően.Bezzegrománia
Az európaiak negyede fűtési nehézségekkel küzd - Századvég
Az Oroszország és Európa közötti fokozódó kereskedelmi konfliktus okozta energiaár-emelkedés egyre súlyosabb kihívások elé állítja az EU országait. Az egyes tagállamok különböző hatósági eszközökkel próbálják akadályozni az árrobbanás begyűrűzését a lakossági tarifákba, ezek hatékonysága azonban...szazadveg.hu
Szkeptikus vagyok a Századvég legendás szavahihetőségét illetően.
Aki érti a m3, megajoule, a hőmérsékletgörbe és a pénztárcája közti összefüggéseket, az lépjen túl ezen, csak nehogy utána bánkódjon.Ezen mit kell nézni? Hogy a végén bekamázta, hogy a 300m3 csak 200m3 kedvezményes?
Mert szerintem simán lehet, hogy mind a 300m3 kedvezményes. Vagy valamit benéztem?
A gond csak annyi,hogy itt simán belehazudott a kolostormalac a szemünkbe,hogy hányan férnek bele a havi limitbe. Belevettek mindent,ahol gázóra van,pl. az összes nem lakó ingatlannak minősülő hétvégi házat. Csak a Balaton környékén több tízezres nagyságrendben. A többi üdülő területet nem is mondom,mert hosszú lenne felsorolni.Olyan szempontból csúsztatnak, hogy rengeteg országban (nálunk is) távhőszolgáltatók központilag korlátozzák a fűtés mértékét.
Máshol (Románia, Bulgária, Görögország) a magas számú munkanélküli totális kilátástalanságban van.
De USA-ból is volt videó, hogy automatikusan visszaáll 65 Farhenheit-re a fűtés ha megpróbálná átállítani (vmi távolról vezérelhető digitális csoda).
A gond csak annyi,hogy itt simán belehazudott a kolostormalac a szemünkbe,hogy hányan férnek bele a havi limitbe. Belevettek mindent,ahol gázóra van,pl. az összes nem lakó ingatlannak minősülő hétvégi házat. Csak a Balaton környékén több tízezres nagyságrendben. A többi üdülő területet nem is mondom,mert hosszú lenne felsorolni.
A gond csak annyi,hogy itt simán belehazudott a kolostormalac a szemünkbe,hogy hányan férnek bele a havi limitbe. Belevettek mindent,ahol gázóra van,pl. az összes nem lakó ingatlannak minősülő hétvégi házat. Csak a Balaton környékén több tízezres nagyságrendben. A többi üdülő területet nem is mondom,mert hosszú lenne felsorolni.
Az enyém 140,és nem férek bele. Éves szinten olyan 2700 köb gáz megy el.Ha apósomék a 160nm-es házzal beleférnek akkor fogalmam sincs más, hogy nem jön ki belőle, főleg ilyen enyhe időben.
Ok, akkor szerintem, érettségi fölött nem javasolt a megnézése.Aki érti a m3, megajoule, a hőmérsékletgörbe és a pénztárcája közti összefüggéseket, az lépjen túl ezen, csak nehogy utána bánkódjon.
Azért van ez a példa, hogy nem minden kedvezményes.
A GÁZSZÁMLA FB csoportban kiderült, hogy nagyon sokat nem néztek utána, nem értik és ez a videó azoknak készült. A kiírása szerint folytatása lesz.
Az enyém 140,és nem férek bele. Éves szinten olyan 2700 köb gáz megy el.
22 fok szerinted oltári kicsapongásnak minősül?Nem kellene ész nélkül pazarolni aztán másra mutogatni.
Volt egy minimál szint, amit nem vették figyelembe az átlag gázfogyasztásnál. Ez alapvetően azokra vonatkozott, akik csak melegvízre használják a gázt, de jó sansszal a nyaralók is beleestek.A gond csak annyi,hogy itt simán belehazudott a kolostormalac a szemünkbe,hogy hányan férnek bele a havi limitbe. Belevettek mindent,ahol gázóra van,pl. az összes nem lakó ingatlannak minősülő hétvégi házat. Csak a Balaton környékén több tízezres nagyságrendben. A többi üdülő területet nem is mondom,mert hosszú lenne felsorolni.
Azért mondom,hogy ez egy ócska kormányzati propi.Volt egy minimál szint, amit nem vették figyelembe az átlag gázfogyasztásnál. Ez alapvetően azokra vonatkozott, akik csak melegvízre használják a gázt, de jó sansszal a nyaralók is beleestek.
Így is kb. 1 millió háztartás esett az átlag fölé még a gyerekkompenzációkkal együtt.
Ha apósomék a 160nm-es házzal beleférnek akkor fogalmam sincs más, hogy nem jön ki belőle, főleg ilyen enyhe időben.
Ezt ha megnézed, valóban a háztartások 75%-a beleesik a 100% rezsicsökibe. Csak nagyon sok az a 25%, ami fölötte van.Azért mondom,hogy ez egy ócska kormányzati propi.
Valóban,csak azt a 75%ot nem én számoltam össze,az büdös nekem.Ezt ha megnézed, valóban a háztartások 75%-a beleesik a 100% rezsicsökibe. Csak nagyon sok az a 25%, ami fölötte van.