K
kamm
Guest
Mindent kibogoztam. Csak abból az derült ki, hogy te csak szavakat értesz magyarul, egész mondatok már nem mennek.
Bla bla bla ahogy Pokol Béla mondaná...
Ez a ket kommented nagyon komolyan osszeillett.
Hat azon mar 20-30 eve tulestem, inkabb csak probaltam ramutatni, hogy szamomra viccesen hat, amikor te akarsz angolra valtani, mert nem tudsz/akarsz valaszolni.Köze semmi ahhoz, amiről szó van de a nagyságod próbálod vele bizonyítani.
Feletek, de ez nem lep meg, nem tunsz az elvek emberenek...Nem beszélek jobban, de általában a legnagyobb primitívség elvből nem megtanulni valamit. Mondjuk ahogy elnézem ezek szerint az általános iskolát is elvből hagytad ki.
Ez itt off, de igen elvi kerdest csinaltam belole azutan, amit muveltek az orszaggal (volt csaladi tapasztalat is benne), de amugy 12 evig volt kotelezo tanulnom. (Mondjuk nem tunsz olyannak, hogy bele tudnal gondolni mas helyzetebe, szoval hajra, csak igy tovabb az elvek nelkuli gorombaskodas utjan.) Az altalanost szerintem ne firtassuk, en mar ott is angoltagozatosba jartam, ami akkor olyan ritka volt, mint a feher hollo.
Ez is igaz. Mint hajo, gondolom, nem volt forradalmi...? Volt mar elotte hajo is, hadihajo is.Huh várjál:
Szóval remek, hogy most azt hiszed oltogatsz, de csak magadat.
Tulajdonképpen a Bismarck se forradalmi újítás az első tutajhoz képest. Vízen megy vízen megy egykutya.
Angolul: evolutionary vs revolutionary avagy innovation vs invention. Ez volt a mondandom elso fele.
(Ez amugy alt isk logika, de orulok, hogy egyetertunk.)
Megint folenyeskedni probalsz es beleszaladsz ugyanabba az utcaba, csupa nonszensz.Mimimi? Milyen tapasztalatok alapján? Az eddigi tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy egy nagyságrendel (tudom nem ismered ezt a szót, tízsszeres különbséget jelent) erősebb és komplexebb gép mint az eddigek
A cikkekben es hirekben millioszor leirt, LM altal is elismert, beszamolt stb problemak azok bizony tapasztalatok. (Pont azert irtam igy, mert te ugye "tudoskent" csak annak hiszel, amit latsz, ahogy irtad. )
Mitol "egy nagysagrenddel", ez hogyan jott ki, megkerdezhetem?
Az hagyjan, de plane hogyan olyan -nondefined mertekekben mertve, mint "erosebb" (wtf?) es "komplexebb" (???) - vagy ez megint ilyen "tudos" szleng?
miközben az üzemeltetési költsége alig nagyobb mint az eddigi 4 gen gépeké.
WHAT.
FYI az egyik legnagyobb cirkusz akorul van, hogy tobbszorosebe kerul az egesz program, mint akarmenlyik masik, foleg a rendkivuli modon megorjitett szoftveres kornyezet es a kapcsolodo, kaotikus logisztika miatt - tudod, ezt (is) hivjak uzemeltetesi ktgnek.
Osszekeversz molnival stb, ok rangatjak allandoan elo valaszul, a tipikus bugyuta whataboutism recept szerint.De minimum összemérhető pl az általad állandóan iderángatott gripennel.
Amugy meg csak ossze sem merheto, ez is koztudott, de ebbe mar bele sem megyek.
Ezt miből is szűrted le?
Btw most ismerted be, hogy angelnek végig igaza volt, és nem arra válaszoltál amit mondott.
Te most vagy olvasni sem tudsz, vagy valami egeszen alpari modon kihagyod a mondatom felet, hogy megvaltoztasd a jelenteset es utana meg azt probalod lengetni?
Ez tenyleg nagyon gaz.
Itt a mondatom ujra:
Ennek a vegeredmenye egyelore nem tobb, mint penzpazarlas olyasmire, aminel a korabbi szintu self-diagnostics egyelore elonyosebb.
Tehat nem, neki nem volt igaza, mert egyelore ez az overkill self-diagnostifcs egy remalom es rosszabb rendelkezesre-allast eredmenyez sokkal dragabban, mint a korabbi szinten bevett rendszerek.
De már most jobb mint bármi eddig. Ezt kéne felfogni. Attól hogy még nem kiforrott valami ami alapjaiban jobb, előremutatóbb mint az eddigi koncepciók még nem lesz gyengébb.
WTF? Ez valami oroszos szemantika?
Attol hogy valami nem kiforrott, attol gyengebb lesz, mint ami kiforrott, legalabbis magyarul.
Az F-35 botranyos ROIt mutat, legfokeppen emiatt a teljesen elszabott elektronikai es az abbol adodo szoftveres orulet miatt, amit a LM keptelen megoldani 6-7 eve.
Nem tudom, nem en mondtam - de ha te sem tudod, mit jelent, akkor nagy bajban vagyunk.Most erre mit mondjak?
A te teruleteden, esetleg - mi is az? -, de az itt irrelevans, mert amugy teljesen helyesen hasznalom az adott temaban ti. ez ugye itt inkabb filozofiai-uzleti-technikai kontextus, nem biologiai.Használtad pl ezt a szót. Szerencsére teljesen tudománytalanul, mert fejlődés alakban, miközben az evolúció nem irányított folyamat, így nem is fejlődés. De mert ez egy laikus fórum nem szólogatok be rá. Ettől még helytelen.
Az F-35 mar meglevo koncepciokra epulve fejlesztette tovabb a self-diag rendszereket, semmilyen revolutionary (=forradalmi, azaz a normalis evolucios folyamatbol kovetkezo lepcsot atugro avagy attol teljesen eltero megoldas) nincs benne.
Biztosan remek egy karbantarto szemelyzetnek, de pl remalom lehet egy logisztikai lancnak, no meg eszement draga az uzemeltetonek.
Big picture azaz a teljes kep, mindig az dont illetve a vegosszeg.