M
molnibalage
Guest
A Growler csak példa volt, tetszés szerint behelyettesíthető más komoly zavarásra képes repülőgép.
A világon ma összesen kettő korszerűnek mondható dedikált SOJ taktikai gép van. A dolog szépséghibája, hogy az egyik a Growler a másik meg a Prowler...
Magyarán az alacsonyan víz fölött, vagy a hegyek között repülő orosz gépeket az F-35 sem lövi ki a világ végéről
A vízfelszín, ha nincs viharos idő és nagy hullámok ma már annyira nem komoly gond. A hegyes-völgyes teremp önmagában kitakar fizikaiag.
Vagy nem, mert ő sem látja a behatolókat. Ezt te fejtegetted fentebb.
Viszont akkor azok sem őt. A lényege a a dolognak az, hogy egy F-35 BARCAP-et bármilyen gép csak véletlenül észlelhet először. Ha egy alacsony észlelhetőségű megy egy másik elle, akkor is. Ez a lényeg.
Ráadásul egy vagy két BARCAP-ot adó géppár F-35 nem biztos, hogy olyan veszélyes egy ekkora orosz csapatra...
És ki mondta, hogy csak két gép van odafent..:? Továbbra sem értem, honnan vízionálsz ekkora csapatot... Majd kb. 15 év múlva tudnak egy fronton ekkora erőt kb. összekaparni. A 100. F-35 gyártása 1 éve kezdődött...
Nem arra válaszoltál amiről én beszéltem. Senki nem mondta, hogy a behatoló orosz gépek le akarják lőni az F-35-öket. Az orosz gépek a repteret támadják. A Szu-34 esek bombáznak, a Szu-35-ök védik őket amennyire lehet. Senki nem akarja légiharcban legyőzni az F-35 ösöket. A repterüket akarják kiiktatni. A kérdés az, hogy az F-35 rendelkezik-e kellő légi harc képességgel ahhoz, hogy megvédje a repteret?
Igen. Egy reptér teljes kiiktatásához a csapásmérő erőnek elég nagy százalékban célba kell érni.
Az oroszoknak már van ennyi Szu-34-esük, és most adtak át 12 db Szu-35-öst, ami nemsokára bevethető lesz.
A Szu-34 gépek tudtommal töredéke hadrafogható, a Szu-35 "nemsokára" megk kb. 3 év és akkor is csak az első alakulat...