Micsoda nem tűnik kereknek? Mert ezek után azt is nehéz eldönteni, hogy mi a fenéről beszélsz...
Ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk. Hogy te el sem olvastad vagy fel sem fogtad, hogy én miről beszélek, csak vitatkozol több hsz-en keresztül a semmiről.
"hú ott van valami" Harcászatlilag egyetlen dolgot lehet tenni
Megfordulsz és menekülsz.
Most úgy őszintén! Szerinted én mondtam többet? Nem akarom magamat ismételni, de te hajtogatod csak, hogy ez alapján a lopakodóra hogy lehet rakétát indítani meg főleg hogyan nem. Van egy egyéni lelki problémád, hogy le akarod lőni az F-35-öt, de nem tudod.
Bele vagy betegedve, hogy én azt mondtam neked, hogy nem igaz az, hogy nem tudnák az F-15-ösök, hogy honnan szedték le a társukat, ha a gyakorlaton rakétaindítás is lett volna, mert a hat radar pásztázza az égboltot és több, mint valószínű, hogy az a "hú bazd meg, ott van valami" alapján nagyon hülyének kéne lenniük ahhoz, hogy ne jöjjenek rá, hogy nem onnan indított senki, ahol nem villant pötty.
Csak a te lelkedben van az, hogy te le akarod lőni. És lényegében vitatkozol szerintem saját magaddal. Ha valaki tudja, hogy az ellenfélnél lopakodó van és megfordul az összes ilyen villanásnál, mert feltételezi azt, hogy az egy kinyíló kamra volt, az számomra teljesen elfogadható, benne van abban, amit én mondtam. Ha valaki EW zavarást kapcsol, az is benne van. Ha nem csinál semmit, csak bemondja a rádióban, hogy onnan lőtték le, az is benne van abban, amit én mondtam.
Szerintem mindenki érti, csak te nem, hogy nálam rakéta a lopakodóra soha nem is ment. Miközben válaszaid átlag 60%-a arról szól, hogyan tagadod, hogy ez hogyan érne célba...
És most már tényleg ez volt az utolsó utáni, csak annyira örülök, hogy megértetted és leírtad, hogy azt sem tudod, hogy én miről beszélek.