F-35 Lightning II (Lockheed Martin)

Egyébként az iráni cikk szerint módosították az s200 at . egyrészt mobilizálták az indítókat és az irányító rendszert, valamint a rávezetést. Lehet a cikk élírást tartalmaz de lehet hogy nem, de azt írja "terminál irányítás, utána lokátoros önirányítás" . Elvileg volt honnan meríteni.

Hatásvadász ökörség.
Mintha pontosan nem tudták volna, mikor aláírták a szerződést és megkapták a rendszer specifikációit. Folyamatosa kapcsolat a gép adatbankjával. Adatkapcsolat az anyaszerverrel. Az említett adatok mekkora adatcsomagot jelentenek? Mikor küldi őket? levegőben vagy a földön? Mi alapján válogat?
Ennyi erővel hadgyakorlatra sem kell járni, mert ott megszerzi az összes szövetséges az összes neki kellő adatot. Red Flag környékén a madarak a levegőbe járnak melegedni, annyi a rádióhullám...
Az. Szégyen, hogy ilyen címmel lehozta ezt. Ki adta ehhez a nevét? Ja értem, senki...

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
Ez mar megint egy kb fel evvel ezelotti tortenet... akkor is itt szornyulkodtetek a belinkelt kulfoldi iras alapjan. Lapozzatok vissza ebben a topikban kb fel evet vagy hasznaljatok a keresot.

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
-35B első fedélzeti függőleges leszállás
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Török személyzet
DltZbjOWwAM_E5P.jpg:large

Csak én látom ezt as gépet olyan futurisztikusnak?
De a j-20 is annak tűnik :)
DeiUdaQVMAE1hAs.jpg

Itt látszik a különbség az F-35 EOTS és a kínai dísz EOTS között. Kb mint egy samsung teló és egy samsungnak látszó olcsó kínai hamisítvány. :)

Ezzel a hasonlattal az a gond, hogy nekem pl. Xiomi telóm van és elég szépen hasít, mindenféle gond nélkül és jóval olcsóbban, mint egy hasonló specifikációjú Samsung... :)

• Tetszik
Reactions: fip7 and Roni
  • Tetszik
Reactions: gacsat and fishbed
Ezzel a hasonlattal az a gond, hogy nekem pl. Xiomi telóm van és elég szépen hasít, mindenféle gond nélkül és jóval olcsóbban, mint egy hasonló specifikációjú Samsung... :)

Csak a Xi nem éppen egy Samsung hamisítvány hanem komoly brand. Hamisítvány alatt a 30ezres Galaxy klónokat lehet érteni.

• Tetszik
Reactions: superjet100
Egy elektronikai "bug" miatt, ami a sisakkijelző éjszakai használata közben jelentkezik, csak a nagy tapasztalatú pilóták repülhetnek éjjel az F-35C gépeikkel. Anyahajóra való leszálláskor, nem látják az anyahajó leszállítófényeit (vagy alig). Probléma megoldása folyamatban van.

NEM ANYAHAJÓ! Repülőgép-hordozó! nem ugyanaz!

• Tetszik
Reactions: Pocok75 and borisz
A szél nem tesz kárt a sok tyúkbélben, amikor nyitva van a bombatér ajtaja? Nem lenne jobb leburkolni szépen a belsejét?

A szél nem tesz kárt a sok tyúkbélben, amikor nyitva van a bombatér ajtaja? Nem lenne jobb leburkolni szépen a belsejét?
Szerinted nem gondoltak erre?
Nyilvánvalóan nem szükséges, a B-52 bombaterében is vannak dolgok, az sincs beburkolva. Az F-22-nél sem. A futóműaknákban is vannak.