Hát, én semmit sem hallottam róla, de hát nem is járok már sok fórumba.Te hol aludtál tavaly? Az egész bolygó, sőt az egész naprendszer a finn Hornet műsorától volt hangos.
Te hol aludtál tavaly? Az egész bolygó, sőt az egész naprendszer a finn Hornet műsorától volt hangos.

Te hol aludtál tavaly? Az egész bolygó, sőt az egész naprendszer a finn Hornet műsorától volt hangos.

Itt ecsetelgettem napokig, ti meg válaszolgattatok is rá lelkesen. Aztán a memória meg törlődött dec 31-el.Az legfeljebb nálad volt világhírű.![]()

Igen komoly F/A-18C demo a finnektől. Az elején rögtön egy manőver, amit idáig csak a Raptor-tól látott a közönség. Átnyomás, majd legyező.
A fantasztikusra sikeredett finn 2019-es Hornet demo belülről:
Vegyék át az orosz példát. F-35C-t a népnek!Nagyon gyakorol a Blue Angles az új Super Hornetjeivel, de újabb, látványosabb manőverek itt sem lesznek, mint amit már idáig is láttunk a Rhino Demo Team-től.
A Legacy Hornet jobb volt...

Ez a kabinfotó már nagyon sokszor volt itt a HTKA-n. Ez a földi szimulátor berendezés kabinmodulja, nem az igazi gépé.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..