F/A-18 Hornet , F/A-18 E/F Super Hornet (McDonell Douglas/Boeing)

Ez elég vicces lenne, mert fixáras szerződésük van tudtommal....
Attól még sokallhatják az árat. A Mercinek is fix ára van az autószalonban, én mégis sokallom... :(
Meg hát változnak az idők ... meg a kormányok ... azok szándékai ... meg a költségvetési lehetőségek.

4582343.jpg

Svájc-Sion F-18 műrepülés kabin nézetből.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Az Ottawa citizenes szerző itt is... Realitása semmi. Miért adnál el AUS azokat a gépeket, amivel teljesen meg vannak elégedve és a legrégebb nincs 10 éves...? Az USA jóváhagyása nélkül amúgy sem adhatják el...

Nem a régi F-18C/D gépeket akarják megvenni?
Én így értettem a cikket.
Most vagy nagyon félreértek valamit, vagy te nem olvastad el a cikket.

• Tetszik
Reactions: endre

Vagy lehet hogy az ausztráloknak F/A-18A-B gépeik vannak? Nekem úgy rémlik, hogy többször jelentősen korszerűsítették őket.

Vagy lehet hogy az ausztráloknak F/A-18A-B gépeik vannak? Nekem úgy rémlik, hogy többször jelentősen korszerűsítették őket.
2020 táján tervezik kivonni a 30+ éves gépeket. Azokat megvenni kb. semmi értelme, legfeljebb 2-3 év lehet még bennük, amíg rájuk kell költeni, semmiféle áthidalást nem adnának.

A Boeingtól nem akarnak Super Hornetet venni mert a cikk szerint összevesztek velük az utasszállító gépek miatt.
Az F-35 túl drága most nekik.
Megpróbálják fenntartani a jelenlegi flottát, ameddig tudják. Gondolom, pótalkatrésznek vennék.
Vagy mit csináljanak? Vegyenek Gripent? :)

A Boeingtól nem akarnak Super Hornetet venni mert a cikk szerint összevesztek velük az utasszállító gépek miatt.
Az F-35 túl drága most nekik.
Megpróbálják fenntartani a jelenlegi flottát, ameddig tudják. Gondolom, pótalkatrésznek vennék.
Vagy mit csináljanak? Vegyenek Gripent? :)
A túl drága F-35 megjegyzés értelmezhetetlen annak fényében, hogy fix áras szerződésük van. Semmivel sem drágább, mint amikor aláírták...

Más források is azt írják hogy "legacy Hornet"-eket akarnak venni Ausztráliától.

Éjszaka, Kanadában.

• Tetszik
Reactions: fishbed