nem sok köze lesz a könyvhöz. Nem egy pörgős alkotás volt.Azt hallottátok, hogy a Dűne rendezője megkapta a Randevú a Rámával film rendezését?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem sok köze lesz a könyvhöz. Nem egy pörgős alkotás volt.Azt hallottátok, hogy a Dűne rendezője megkapta a Randevú a Rámával film rendezését?
Nem kéne túlozni azért. Elővettem évtized után, és a jó koncepciók mellett elég izzadtságszagú, illetve áporodott ezredfordulós neofita belpesti tryhard alsópolcos popkult-értelmiségi cucc.Akkor Harrison Fawcett Katedrális c. könyvét biztos olvastad.
Mert ha már sci-fi, akkor a minden megírt világok legjobbika a Misterius Universe, benne York Ketchikan-nal és Brett Show-wal, ahogy az előbb említett könyv is kiemelkedő alkotás.
Akkor te már érzékenyítetett vagy. Fel sem tűnik.Két hete kijött a (Jack) Reacher sorozat első szezonja:
3 epizódon vagyok túl, eddig nagyon jó. Érdekes váltás a főszereplő (Tom Cruise volt a filmekben), de valójában jól passzol az eredeti figurához. Nyilván van benne okos/szemüveges néger, meg odamondós/öntudatos szingli nő, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a szint - főleg nem a mai átlaghoz képest
Akinek az első film tetszett, annak szerintem ez is fog.
Emlékeim szerint PC-s játék is készült belőle. A Mása és a Medve viszont eléggé legyőzhetetlennek tűnik világszerte a mesék közt. Bár az Űrkutyák sorozat sem gyenge. Több éve néztem utoljára mesét.Nu págágyi!
Nincs remény, már az oroszok is kezdik...
Folytatódik a No, megállj csak!, az oroszok öröme azonban nem felhőtlen | 24.hu
A kultsorozattá vált Nu, pagágyi új részei decemberben jelennek meg.24.hu
Inkább van egy szűrőm, amivel tudom tompítani az ilyen beleszuszakolt elemeket.Akkor te már érzékenyítetett vagy. Fel sem tűnik.
Érzényítés ellen itt egy klasszikus.Inkább van egy szűrőm, amivel tudom tompítani az ilyen beleszuszakolt elemeket.
Örülök, hogy Jack Reacher nem lett fekete transznemű targonca, ez már nekem elég
Ami a Star Warst illeti, szerintem abban volt nagyon erős, hogy egy (szép magyar szó követezik) immerzív világot tudtak létrehozni, úgy mint előtte senki.Én kb. 1996-ban láttam VHS-en az alap trilógiát és nem értettem mi a nagy szám benne. Egynek elment.
A többi SW részre is a tesók és haver miatt mentem el. 16,5 évesen is fintorogtam az 1999-es BÁ-on, hogy mi ez a gyerekmese...?
Lehet igazad van, lehet túlzott nosztalgiával emlékszem a Katedrális izgalmaira.Nem kéne túlozni azért. Elővettem évtized után, és a jó koncepciók mellett elég izzadtságszagú, illetve áporodott ezredfordulós neofita belpesti tryhard alsópolcos popkult-értelmiségi cucc.
A remixelünk történeteket (mint a starwars is), és nem is koncepció meg kifárad egy idő múlva. Kivárom már a végét, de csalódott vagyok, az új írók meg különösen lelombozóak. A hosszú út a trónig bébi viszont üdítő volt, a mostanában kezembe került gyenge MU tételek után.
Ami a Star Warst illeti, szerintem abban volt nagyon erős, hogy egy (szép magyar szó követezik) immerzív világot tudtak létrehozni, úgy mint előtte senki.
Nagyon ügyesen ugrották meg a korabeli Uncanny Valley problémakört, és ezt ráadásul egyre jobban művelték (itt elsősorban a Három Filmről van szó, mert azon kívül Talán Csak Kettő volt még, TÖBB NEM).
Egyébként meg ami értékelhető szellemi termék született SW témában, mint az eredeti trilógia hangulatához nyúlt vissza / bővítette ki.
Voltak jó könyvek, számítógépes játékok, egész jó RPG, stb.
A történet egyébként semmi extra, a színészek viszonylag rendben vannak, a zene nagyon jó, ahogy a hangmérnöki munka is.
És hát ahogy fent írtam, az effektek nagyon szépen simulnak a világba.
Aztán jött az "új trilógia", és tönkrebaszott mindent.
Nekem megvan 4K-ban az eredeti trilógia (a fanek által celluloidról szkennelt verzió) és megdöbbentő látni, hogy mennyire nem lóg ki a lóláb szinte sehol sem.
S a narrátor személyesen Optimus Prime
Amúgy megvan az a fincsi tény, hogy az afrikai népmeséket se szabják át a kisebbségben levő fehér ember kedvéért?Amúgy megvan az a fincsi tény, hogy a fehér ember mindig is kisebbségben volt a világban és soha nem volt lakosságarányosan domináns?
Én az eredetiből se tudtam kihámozni, hogy miről szól?. Valami időutazós?Asszem erről ennyit (már az is sokat elmond amikor úgy vezetik fel, hogy fanok nyugalom, csak egy képregény...).
Tudományarányosan viszont igen. Azért kíváncsi leszek, hogy a BLM milyen fejlesztésekkel fog előrukkolni! A drog terjesztés/fogyasztásban biztos...Amúgy megvan az a fincsi tény, hogy a fehér ember mindig is kisebbségben volt a világban és soha nem volt lakosságarányosan domináns?
Ez hogyan jön ahhoz, amit írtam?Amúgy megvan az a fincsi tény, hogy az afrikai népmeséket se szabják át a kisebbségben levő fehér ember kedvéért?
Teljesen függetlenül attól, hogy mit gondolom a blm-ről....Tudományarányosan viszont igen. Azért kíváncsi leszek, hogy a BLM milyen fejlesztésekkel fog előrukkolni! A drog terjesztés/fogyasztásban biztos...
1. Teljesen felesleges (és ötletszerű) lakosságarányokhoz szabni bármilyen szereposztást.Ez hogyan jön ahhoz, amit írtam?
Ja. Pont annyi köze, mint Tolkien fantasy világának, a fehér ember számámarányához a Föld teljes lakosságához viszonyítva...
Ez kb. olyan, mintha a rendőrségen kérnéd számon, hogy miért nem haladnak a magfúziós kutatásokkal
Én az eredetiből se tudtam kihámozni, hogy miről szól?. Valami időutazós?
A film milyen amúgy?Úgyis aktuális egy új háború!