Elképesztő ami itt megy!
Mindezt MOZIBAN!
A World of Warships-ben jobb a grafika
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elképesztő ami itt megy!
Mindezt MOZIBAN!
Megnéztem az első részt, elég is volt. Azóta csak a kritikát mert az szórakoztató.Nézi valaki a Hatalom Gyűrűi-t?! Vélemények?
Gregory McDonald olvasva is enyhén zseniálisAz eredeti Fletchet imádtam, főleg a 2. részt. Erre kíváncsi leszek!
Az első rész a legszarabb eddig.Megnéztem az első részt, elég is volt. Azóta csak a kritikát mert az szórakoztató.
A tőrténet nem hozott lázba.
A párbeszédek röhejesek.
A karakterek gyengék, ès itt most nem is a néger vonal erőltetésére gondolok, hanem pl. A főszereplő szőke fiatal csajba nincs semmi karizma és harmatos színészí teljesítményt nyújt.
Pedig ugye ő lenne Galadriel.
Nagyon nagy rá Kate Blanchet cipője. Szóval én teljesen lemondtam a sorozatról.
13-14 éves lehetettem amikor láttam, délután tolták valamelyik tv-n, azért mert volt benne néhány csúnya maszk ne legyen már horror
1 részre emlékszem, mikor azt hitték a földön vannak és az emberek elkezdtek kísérletezni az űrlényeken, a kis gizmóra már úgy leltek rá, hogy lógtak a belei az asztalról... Végül kiderült, hogy valami űrlények új hazát kerestek és kutattak az emlékeik között, melyikük szülőbolygója lenne alkalmasabb, valamiért nem a Földet választották.
Scifi-k közül amit nagyon újraforgatnék az az Andromeda, amilyen jól indult olyan fos lett a vége.
Ó igen...Az Andromédában az űrhajó testi kivetülését, Lexa Doigot szerettem a legjobban
Utána néztem és igen!A csillagkapus Daniel Jackson a férje asszem.
Ja, rohadt szerencsés flótás...Utána néztem és igen!
Szerintem a csillagkapu forgatásán jöhettek össze, mert szerepelt az utolsó évadokban.
De ezt eddig nem is tudtam!
Mondtam, hogy mivel TV-be szánták nem lehetett R kategóriás, de mint te is írtad, abban a részben is szétbonolták a Riegel-t
Mondjuk a magyar TV-ben nehéz volt követni a sorozatott, mert csak 2 évad ment le azthiszem, és össze vissza adták a részeket, ami egy ilyen komplex sztorin nem igazán segít....
Aztán jóval később ment le valahol a 3-4 évad.
Én is akkor értettem meg az egész sztorit amikor végre megszereztem egyben az egészet és végig néztem
Az Andromédát én is szerettem, az utolsó évad gyötrelmes... Kevin Sorbo-t valamiért csípem, én se tudom miért, de a Herkulesen is rohadt jól szórakoztunk annó az unokaöcsémmel.
Az Andromédában az űrhajó testi kivetülését, Lexa Doigot szerettem a legjobban
Meg aranyos volt ez a manó is, csak nem emlékszem a nevére:
Magyarul csak később láttam, sztem Super RTL-en adták.
Trance Gemini - bár a képen látható jovobéli harcias változatnál aranyosabb volt az eredeti lila verzió, aminek farka is volt (mielot valahol kilotték neki).
Akkor nagyon fiatal vagy ezek szerint
Az én generációm nagy sci-fi-jei a Csillagközi szökevények, a Csillagkapu , a Sliders és az Androméda voltak. Boldog 90's évek vége, 2000's évek eleje
Ne spoilerezzük már a futó sorozatokat lszi !
Más: ha valaki szereti az atomos, falloutos, kvára nyomasztó filmeket és ezt még vhogy nem látta volna:
Másnap
Másnap 1983 HUN [720p HD] Steve Guttenberg
Egy meghökkentő katasztrófafilm a pusztító nukleáris holokauszt hatásáról egy kansasi kisvárosban. Rendező: Nicholas Meyer Író: Edward Hume Zene: David Raksin Szereplők: John Lithgow , Jason Robards , Amy Madigan , JoBeth Williams , Bibi Besch , Steve Guttenberg , Stephen Furst , Lori Lethinok.ru
Másnap
Másnap (The Day After): információk és érdekességek a Másnap című filmről, melynek eredeti címe: The Day After. Rendezője: Nicholas Meyer. Főbb színészek: Jason Robards, JoBeth Williams, Steve Guttenberg, John Cullum, John Lithgow, Bibi Besch.www.filmkatalogus.hu
Az én generációm nagy sci-fi-jei a Csillagközi szökevények, a Csillagkapu , a Sliders és az Androméda voltak. Boldog 90's évek vége, 2000's évek eleje
No várjunk csak. Kihagytátok talán a legjobb akkori sorozatot (bár a grafika mai szemmel elég gagyi volt) ...Pontosan ezeket néztem
Na meg Star Trek, de azt dögunalmasnak tartottam.
Bakker, mit nem adtam volna az ilyen sorozatokért a '80-as évek közepén... Nekünk csak a Knight Rider maradt németül, az ORF1-en.Pontosan ezeket néztem
Gimiben meg jött az anime majd w40k mánia és csak a Battletech rántott vissza a jó öreg scifi-khez.
No várjunk csak. Kihagytátok talán a legjobb akkori sorozatot (bár a grafika mai szemmel elég gagyi volt) ...
Kevesen tudják, de a The Knight, Death and the Devil részben vendégszereplőként feltűnik Michael Hurst, azaz Iolaus a Herculesből. Sajnos nem mondják be, hogy régi vadásztrükk. Pedig igazán jó móka lenne.
@fip7