Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 460
61 525
113
Van igazsága a videónak.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: embersarkany

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 980
18 089
113
Nem olyan klasszikusok, mint az eredeti királydombi/Népstadionos/szegedi vagy a csíksomjói, de teljesen korrekt feldolgozás mindkettő:

mberger

Well-Known Member
2020. szeptember 1.
106
295
63
Van igazsága a videónak.
:) Szerintem várjunk cseppet.. Qrva sok pénzből csinált a Disney valamit - a nézők meg majd beárazzák. Fel lehet ülni arra a vonatra hogy Hófehérke nem fehér és a hét törpe fogyatékosokat reprezentál.... Kiderül a bevételi adatokból majd. Pár éve a szakmában a Metoo mozgalom miatt minden film elején külön oktatást tartottak arról hogyan kell közeledni a női stábtagokhoz, a melegekhez, a más bőrszínűekhez, stb. Mára ez a marhaság megszűnt... Most éppen az van soron, hogy magának hazudik a filmszakma mert ahhoz hogy kijelentse valaki, hogy Hófehérke fehér---- lehet tököt kéne növeszteni. Nagy átlagban egyébként az ide keveredő amerikai filmesek (jellemzően nem a melós jön ide ha elindul egy hollywoodi meló, hanem a fejesek..) közül kb. 50 főre vetítve van egy fekete, 1-2 latino, max 1 kínai. 2010-ben már kongatták a vészharangot hogy a fehér ember lesz odaát kisebbségben nemsokára - hát a filmszakmában nem látszik a trend egyenlőre:) Meg gondolom a latino kislányt megkérték azóta hogy fogja be a száját mert ezzel az orbitális marhasággal a bemutatóig lenullázza a bevételt:)

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 181
3 494
113
:) Szerintem várjunk cseppet.. Qrva sok pénzből csinált a Disney valamit - a nézők meg majd beárazzák. Fel lehet ülni arra a vonatra hogy Hófehérke nem fehér és a hét törpe fogyatékosokat reprezentál.... Kiderül a bevételi adatokból majd. Pár éve a szakmában a Metoo mozgalom miatt minden film elején külön oktatást tartottak arról hogyan kell közeledni a női stábtagokhoz, a melegekhez, a más bőrszínűekhez, stb. Mára ez a marhaság megszűnt... Most éppen az van soron, hogy magának hazudik a filmszakma mert ahhoz hogy kijelentse valaki, hogy Hófehérke fehér---- lehet tököt kéne növeszteni. Nagy átlagban egyébként az ide keveredő amerikai filmesek (jellemzően nem a melós jön ide ha elindul egy hollywoodi meló, hanem a fejesek..) közül kb. 50 főre vetítve van egy fekete, 1-2 latino, max 1 kínai. 2010-ben már kongatták a vészharangot hogy a fehér ember lesz odaát kisebbségben nemsokára - hát a filmszakmában nem látszik a trend egyenlőre:) Meg gondolom a latino kislányt megkérték azóta hogy fogja be a száját mert ezzel az orbitális marhasággal a bemutatóig lenullázza a bevételt:)
Intimitás koordinàtor!Na ez az igazi szociomuciològia!A nagy büdös semmi,tudomànynak beàllìtva ès arany àràba leszàmlàzva.Tipikus pènzmosàs.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 460
61 525
113
kb. 50 főre vetítve van egy fekete, 1-2 latino, max 1 kínai. 2010-ben már kongatták a vészharangot hogy a fehér ember lesz odaát kisebbségben nemsokára - hát a filmszakmában nem látszik a trend egyenlőre:) Meg gondolom a latino kislányt megkérték azóta hogy fogja be a száját mert ezzel az orbitális marhasággal a bemutatóig lenullázza a bevételt:)

Szóval azt akarod mondani, hogy az álomgyárat a zsidók irányítják és nem engednek maguk közé mást, csak zsidót? :rolleyes:
De ő nekik ezt lehet, mi meg örüljünk a szén fekete hófehérkének? :D
Figyu, egy olyan világban élünk, ahol az idei legjobb mozis élményem a MEG 2 volt XD
Ez szerintem mindent elmond arról, hogy hová tart a film világ, sajnos.

mberger

Well-Known Member
2020. szeptember 1.
106
295
63
Szóval azt akarod mondani, hogy az álomgyárat a zsidók irányítják és nem engednek maguk közé mást, csak zsidót? :rolleyes:
De ő nekik ezt lehet, mi meg örüljünk a szén fekete hófehérkének? :D
Figyu, egy olyan világban élünk, ahol az idei legjobb mozis élményem a MEG 2 volt XD
Ez szerintem mindent elmond arról, hogy hová tart a film világ, saj
Hát eddig nem volt a vallással probléma a szakmámban amennyire tudom.. Azt gondolom a rasszizmust elutasítani egy dolog - tenni meg direktben ellene lehet, de aki azonnali változást vár az álmokat kerget. Ezt vagy megoldja a következő 1-2 generáció, vagy megy a levesbe.. Amikor Obamát megválasztották, amerikai kolléga mesélte az aktuális viccet, miszerint megkérdezik a texasi bácsit hogy mit szól ahhoz, hogy fekete lett az elnök: "hát fiam én nagyon büszke vagyok, és gondolom nagyon büszke a gazdája is:)" Idő kell ehhez is - meg a Disney és a többiek ökörségeihez is. Én személy szerint hányok attól amit túltolnak mostanában, de szerintem vagyunk annyian hogy előbb-utóbb ne a a faszság legyen a mérce. Max sok lúd disznót győz alapon:))

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 062
40 191
113
A Disney halála
Narrátor: David Attenborough

• Tetszik
Reactions: cirqle

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Új TOHO Godzilla film!!!!
Ez a régi világban játszódik ahol még nem volt fejlett haditechnika !
Amúgy a valóságban godzillát 4 f-18 -as simán szétcsapná hajó elleni rakétákkal ! Bírtam a tűzgyűrű filmet is ahol az is kritkát kapott hogy semmi értelme nem lenne robotokat építeni mivel azok is fegyverrel intézték el benne a kájcsukat .
A film elején mesélik hogy 6 napig lőtték tankokkal vadászgépekkel mire kifeküdt!

Most komoylan pár méterre a szörnyhöz közel repülni és egy f-22-el gépágyúzni ? Ha így harcoltak ellene akkor nem is csodálom hogy 6 napig lőtték!

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 693
37 251
113
Amúgy a valóságban godzillát 4 f-18 -as simán szétcsapná hajó elleni rakétákkal ! Bírtam a tűzgyűrű filmet is ahol az is kritkát kapott hogy semmi értelme nem lenne robotokat építeni mivel azok is fegyverrel intézték el benne a kájcsukat .
A film elején mesélik hogy 6 napig lőtték tankokkal vadászgépekkel mire kifeküdt!

Most komoylan pár méterre a szörnyhöz közel repülni és egy f-22-el gépágyúzni ? Ha így harcoltak ellene akkor nem is csodálom hogy 6 napig lőtték!

Jó, hát egy kínai lufi ellen is napokig harcoltak, amíg az F-22-esek végül legépágyúzták...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 460
61 525
113
Amúgy a valóságban godzillát

A valóságban nem bírna lábra állni, mert eltörne azonnal a lába. Nem véletlenül nincsenek nagy magasságú, kétlábú lények....

Bírtam a tűzgyűrű filmet is ahol az is kritkát kapott hogy semmi értelme nem lenne robotokat építeni mivel azok is fegyverrel intézték el benne a kájcsukat .

Az is mekkora kreténség volt, te jó ég :D

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 097
50 375
113

Te ugye nem keresel semmilyen realizmust egy ilyen filmben?

• Tetszik
Reactions: Árpicsek and fip7
T

Törölt tag 1711

Guest
Amúgy a valóságban godzillát 4 f-18 -as simán szétcsapná hajó elleni rakétákkal !

Japánoknak ez volt a véleménye Zilláról (jogot is megvonták utólag, hogy a Godzilla nevet használják).

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 698
17 383
113
A valóságban nem bírna lábra állni, mert eltörne azonnal a lába. Nem véletlenül nincsenek nagy magasságú, kétlábú lények....
Baszki, a Godzilla nem az evolúció, hanem a sugárzás okozta mutáció eredménye! A csontváza szénszálas nanocsőből épül fel + a sejtjeiben mikroszkópikus kitámasztó pálcikák vannak! :D
Nem kevésbé hihető mint a SztárWarsz! ;)

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 460
61 525
113
Nem kevésbé hihető mint a SztárWarsz! ;)

Hát abba is bele állok, ha a "rajongók" úgy kezdik a mondatott, hogy: "A Valóságban..."
Ezek mese filmek, mese világgal. Ezt bármikor elfogadom, ha a mese világ önmagában koherens. :)
Csak a meséket ne kezeljük valóságnak. Mert akkor leírom, hogy godzila nem tudna lábra állni XD

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 866
32 152
113
Hát abba is bele állok, ha a "rajongók" úgy kezdik a mondatott, hogy: "A Valóságban..."
Ezek mese filmek, mese világgal. Ezt bármikor elfogadom, ha a mese világ önmagában koherens. :)
Csak a meséket ne kezeljük valóságnak. Mert akkor leírom, hogy godzila nem tudna lábra állni XD
Az bezzeg nem tűnt fel, hogy lézert lő a szájából és atombombával tölteni lehet, mint egy akkut ... csak az, hogy nem tudna lábraállni :D

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 460
61 525
113
Az bezzeg nem tűnt fel, hogy lézert lő a szájából és atombombával tölteni lehet, mint egy akkut ... csak az, hogy nem tudna lábraállni :D

Ezekről még nem is tudtam :eek:
Én leragadtam a Roland Emerich féle filmnél. De ezek szerint fokozható a faszság. De kinézem, hogy eleve ilyen volt, és az amcsi verzió volt visszafogottabb XD