Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 111
40 388
113
Csillagok háborúja paródia

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 004
33 531
113
A Szmszédok hihetetlenül kártékony volt. A mindenszarizmus emlékműve. Panaszkodj, nyafogj, siránkozz, de ne próbálj változtatni semmin, ne próbálkozz. Amúgy sem érdemes, hiszen lehetetlen előrébb jutni. Még a taxis is csóró.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 529
61 767
113
Ma végig néztem a Tulsa királya című Stalone sorozat első évadát. Meglepett, de nekem nagyon tetszett!
Nem voltak benne buzik, se semmi hasonló. Ellenben vitt magával a sztori. Laza , retro gengsztersori, a régi jó sorozatok idejét megidézve. Ajánlom mindenkinek :)

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 475
83 686
113
Erős, mint az oroszlán...

A Taylor Sheridan amerikai filmrendező és forgatókönyvíró alkotta Special Ops: Lioness című televíziós sorozat a langley-i hírszerzés Oroszláncsapat néven ismert különleges egysége nyomába ered – látványos akciószekvenciákkal, de kiszámítható drámával és végkifejlettel.

65b607fae7972865170440.jpg

• Tetszik
Reactions: fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 529
61 767
113

A Taylor Sheridan amerikai filmrendező és forgatókönyvíró alkotta Special Ops: Lioness című televíziós sorozat a langley-i hírszerzés Oroszláncsapat néven ismert különleges egysége nyomába ered – látványos akciószekvenciákkal, de kiszámítható drámával és végkifejlettel.

Egy jó kibeszélő a témában:

• Tetszik
Reactions: Árpicsek
T

Törölt tag

Guest
The Hype is Real

Most ez abból a könyvből van amiben elfogják az angol tengerészt és ő lesz az überszamuráj és még az előző überszamuráj feleségét is elszereti a BWC-jével?

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Most ez abból a könyvből van amiben elfogják az angol tengerészt és ő lesz az überszamuráj és még az előző überszamuráj feleségét is elszereti a BWC-jével?

Igen, meg van egy 80-as évekbeli sorozat is ami egy kicsit öregecske már de élvezhető.

Amúgy a sztori nagyjából valós alapokon nyugszik, volt egy ilyen angol Andzsin-szan, aki angol tengerészként került holland hajókkal Japánba, összespannolt Tokugawavál és a szamurája lett, megházasodott és még pénzt is küldött haza a másik csajának.

A könyv amúgy zseniális.

• Tetszik
Reactions: Loken

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Ez mekkora jelenet a filmben !

A mi őseink fényévekkel előrébb jártak !

• Vicces
Reactions: fip7

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Az agyafúrt vagány
(Disney+)
:D

Hatalmas sorozat. A Love Actually kissráca a főszereplő.

Olyan, mintha a Vasember-féle Sherlock Holmest összegyúrták volna a Sebész c. sorozattal. Marha jó. :)

Korrekt dumák vannak benne. Jó a történet, pozitív csalódás az egész eddig.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 111
40 388
113
A muzsika hangja

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 723
17 520
113

Talán ha 15 percet tudtam nézni a többit átpörgettem. Szerintem fájdalmasan gagyi hiteltelen ahogy megint egy 50kg csaj keménykedik.

• Tetszik
Reactions: Loken

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 529
61 767
113
Talán ha 15 percet tudtam nézni a többit átpörgettem. Szerintem fájdalmasan gagyi hiteltelen ahogy megint egy 50kg csaj keménykedik.

Én mondjuk végig néztem a sorozatott. Nekem tetszett. :)
Ráadásul a fizikai különbségek tekintetében, pont, hogy hiteles. Nem tud férfiakat megverni a csajszi!
Ráadásul a jellemrajza is kifejezetten jó. Tipikusan így viselkednek azok akiket sokszor bántalmaztak, de harcosabb lelkületűek, ezért fölösleges agresszivitással és keménykedéssel próbálnak elriasztani másokat, nehogy újra bántsák őket.
Én például végig izgultam a csajért, mert nagyon nehéz küldetésben volt, és érezni lehetett végig, hogy bármikor meghalhat.
Ha tényleg olyan szar filmet akarsz nézni ahol 50 kg-os nők szétcsapnak 100 kg-os pasikat, akkor ott van pl. a Columbiana című film, ami valami irtózatosan nagy szar! (Vagy a "hercegnő" című film, ami olyan szinten túl van tolva, hogy már szórakoztató)
Ez a sorozat viszont teljesen hiteles volt ebből a szempontból, szerintem.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 529
61 767
113
Azért érdekes látni, hogy már a 2000's években ilyen szinten volt a CGI, ma meg 100+ misis filmek úgy néznek ki néha, mint Sharknado XD

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Az agyafúrt vagány
(Disney+)
:D

Hatalmas sorozat. A Love Actually kissráca a főszereplő.

Olyan, mintha a Vasember-féle Sherlock Holmest összegyúrták volna a Sebész c. sorozattal. Marha jó. :)

Korrekt dumák vannak benne. Jó a történet, pozitív csalódás az egész eddig.
Sajnos, a karaktereket látva várható volt, hogy ilyen lesz a vége ..., de várós a folytatás. Az egyik legkevésbé reklámozott jófajta sorozatnak érzem ami a Disney+on jelenleg van.

Ebben sorozatban a Sherlock Holmes (kaland/humor/stb) szerű Twist Olivéres világ egy The Knick (A Sebész) szintű világgal van összemixelve, és szerintem ettől lett marha jó. Simán hozza a XIX. századi kórházi valóság mentén jól adagolva a humort és a kalandot. "A sebész" nagy kedvencem volt, s az is kb. úgy ért véget ahogy a Maffiózók, úgyhogy külön mókás volt itt is nézni, amit az orvoslás kapcsán összehoztak.

A sorozat amúgy Ausztráliában játszódik, és tele van ausztrál modern ausztrál előadókkal (pl.Ths INXS) filmzeneileg, csak kicsit másképpen. :)

Komolyan ajánlom mindenkinek.

Főszereplő csaj és pár kép a forgatásról:
https://www.instagram.com/p/BqIsBavF4BU/