Nagyon ütős lett.Január 25től nálunk is vetítik a Sound of Freedom-ot
https://www.cinemacity.hu/films/a-szabadsag-hangja/6017d2r

Erős, mint az oroszlán...
A Taylor Sheridan amerikai filmrendező és forgatókönyvíró alkotta Special Ops: Lioness című televíziós sorozat a langley-i hírszerzés Oroszláncsapat néven ismert különleges egysége nyomába ered – látványos akciószekvenciákkal, de kiszámítható drámával és végkifejlettel.
![]()
The Hype is Real
Most ez abból a könyvből van amiben elfogják az angol tengerészt és ő lesz az überszamuráj és még az előző überszamuráj feleségét is elszereti a BWC-jével?
Most ez abból a könyvből van amiben elfogják az angol tengerészt és ő lesz az überszamuráj és még az előző überszamuráj feleségét is elszereti a BWC-jével?

Talán ha 15 percet tudtam nézni a többit átpörgettem. Szerintem fájdalmasan gagyi hiteltelen ahogy megint egy 50kg csaj keménykedik.Erős, mint az oroszlán...
A Taylor Sheridan amerikai filmrendező és forgatókönyvíró alkotta Special Ops: Lioness című televíziós sorozat a langley-i hírszerzés Oroszláncsapat néven ismert különleges egysége nyomába ered – látványos akciószekvenciákkal, de kiszámítható drámával és végkifejlettel.
![]()
Talán ha 15 percet tudtam nézni a többit átpörgettem. Szerintem fájdalmasan gagyi hiteltelen ahogy megint egy 50kg csaj keménykedik.
Sajnos, a karaktereket látva várható volt, hogy ilyen lesz a vége ..., de várós a folytatás. Az egyik legkevésbé reklámozott jófajta sorozatnak érzem ami a Disney+on jelenleg van.Az agyafúrt vagány
(Disney+)
Hatalmas sorozat. A Love Actually kissráca a főszereplő.
Olyan, mintha a Vasember-féle Sherlock Holmest összegyúrták volna a Sebész c. sorozattal. Marha jó.
Korrekt dumák vannak benne. Jó a történet, pozitív csalódás az egész eddig.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..