Csak pár kötetet olvastam a Warhammer világból, azokat is inkább az újabb korszakokból, pl. Eisenhorn sorozat. De ebben az univerzumban aztán van minden. Sci-fi, űrutazás, mágia, papok, robotok, istenek, titánok, gén módosított emberek, túlvilági őrdogfajzatok, kardozás, szinesbőrűek, boszorkányok stb stb. Szóval itt aztán bármi belefér.
Talán egy valami ami állandó minden kötetben, és ez lehet akár a dolog magva, az a kegyetlen gyilkolászás, harcok, vères brutalitások. De aligha hiszem, hogy egy mainstream sorozat nagyon véres lenne. Az epikus űrhajós vagy Földi csatajelenetek pedig garancia a masszív CGI-ra. Nem véletlen, hogy eddig nem nyúltak filmesek a Warhammerhez. Hollywood jelen produktumait figyelve én nem tekintenék nagy reményekkel a sorozatra. Aztán remélem rámcáfolnak.
Henry meg "csak" egy szinész, a Witchert se tudta megóvni.
...
Közben kijött a Halo S2. Ugye ez is Game adaptáció es hát elég gyenge. Viszont úgy nézem maradt a stáb Magyarországon a vége főcím alapján. Az első szezonban lehetett szpottolni 4es metrót meg a Millenárist és néhány Komondort is. Sok statiszta meg mellékszereplő is Magyar, Szóval kivancsisagból elnézegetem, más most nagyon úgy sincs.