Filmek és sorozatok

Egész jó volt:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vagy éve, hogy láttam a bővített verziót, ami pl sokkal jobban bemutatja Sarah Connor kórházi tortúráját. És még így is "csak" 150perces. Mindenképp a hosszabb verziót nézd meg, nekem teljesen új élményt adott.
Félelmetes, hogy ennyi év után is sokkal nézhetőbb, mint sok új film.

A rendezőinél vannak jó xtra jelenetek, de nem véletlenül lettek ezek kivágva a moziból.

Egyedül a chipkivételes rész az, amit benne hagyhatott volna Cameron, a többi inkább csak érdekesség, és inkább lassítja a mozit.

Ez a Polgárháború/Civil War mozi egész jól sikerült. Nem az amit a trailer alapján vártam, de nem volt rossz.

Jesse Plemons jelenete nagyon komoly, a csávó zseniális színész.

• Tetszik
Reactions: Kiebra

Megtaláltam egy régi kedvencemet, normális felbontásban:

Ez a Polgárháború/Civil War mozi egész jól sikerült. Nem az amit a trailer alapján vártam, de nem volt rossz.

Jesse Plemons jelenete nagyon komoly, a csávó zseniális színész.

Ja, jól eljátssza az ördögien gonosz fehér férfit, aki kicsit még Trumpra is hasonlít (sárga haj:)).

• Tetszik
Reactions: Flamand

• Vicces
Reactions: enzo
Critical Drinker kritikáit akkor is szórakoztatónak szoktam találni, ha nem láttam, amiről szól.

A 3. részbe belekevert LMBTQ vonal után nekem azt hiszem ennyi volt ...

A kibaxott anyjukak, hogy ezt a fost mindenbe belekeverik.

Ja, az egyik fiatal kiscsaj, tuti orig fiú ...

A 3. részbe belekevert LMBTQ vonal után nekem azt hiszem ennyi volt ...

A kibaxott anyjukak, hogy ezt a fost mindenbe belekeverik.

Ja, az egyik fiatal kiscsaj, tuti orig fiú ...
Azt néztem én is. De szerintem nem volt benne olyan erősen az LGHDTV vonal. Az ikrek búbáj, varázslat, mágia segítségével fogantak. (mind kettő lány lány, vagy igazi ikrek vagy pedig nagyon hasonlitó gyerekszinészeket kerestek.)

A full női közösséget nézve, főleg mikor az erőhasználatról kezdtek beszélni, én csak arra tudtam gondolni, hogy ez egy éjnővér csapat. (a vezető anyakét szólítják pl., a beavatási szerrtatáson viselt ruhák alapján.)

A TCW megísmert éjnővérek is női közösségben éltek, férfiaktól távol. De onnan raboltak maguknak férfit (Zabrak faj, Dart Maul is így születet.) a szaporodás miatt. Ők elkerülhettek máshová amiért nincs férfi a közelben és kezdtek kihalni.

Ami furcsa és zavaró volt, hogy több fajt is láttam közöttük. Láttam egy Twi'lek csajt, az öreg asszony faját nem ismertem fel, illetve az a csaj aki szült, a fején lévő tüskék alapján Zabrak lehet. Az eddig látott éjnővérek meg inkább mind egy fajt képviseltek.
De amennyit kavartak ezzel is...

Ha vége a sorozatnak, véleményezem majd. Három rész után, egyelőre nem mondok semmit.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Loken
Idén novemberben jön a második évad:

• Tetszik
Reactions: Loken
Azt néztem én is. De szerintem nem volt benne olyan erősen az LGHDTV vonal. Az ikrek búbáj, varázslat, mágia segítségével fogantak. (mind kettő lány lány, vagy igazi ikrek vagy pedig nagyon hasonlitó gyerekszinészeket kerestek.)

A full női közösséget nézve, főleg mikor az erőhasználatról kezdtek beszélni, én csak arra tudtam gondolni, hogy ez egy éjnővér csapat. (a vezető anyakét szólítják pl., a beavatási szerrtatáson viselt ruhák alapján.)

A TCW megísmert éjnővérek is női közösségben éltek, férfiaktól távol. De onnan raboltak maguknak férfit (Zabrak faj, Dart Maul is így születet.) a szaporodás miatt. Ők elkerülhettek máshová amiért nincs férfi a közelben és kezdtek kihalni.

Ami furcsa és zavaró volt, hogy több fajt is láttam közöttük. Láttam egy Twi'lek csajt, az öreg asszony faját nem ismertem fel, illetve az a csaj aki szült, a fején lévő tüskék alapján Zabrak lehet. Az eddig látott éjnővérek meg inkább mind egy fajt képviseltek.
De amennyit kavartak ezzel is...

Ha vége a sorozatnak, véleményezem majd. Három rész után, egyelőre nem mondok semmit.
Leszbikus Nightsisterek.

Lefkovicsék gyászolnak (Netflix)

Ajánlom mindenkinek, még azoknak is akinek "idegen" a "történet", vagy mert nem szereti "őket" (ill. "őket sem" szereti ...), mert filmként, Bezerédivel a főszerepben (ő se szereti "őket", pedig ő is az) egy elég korrekt kis alkotás jött létre, ami magyar film, de mégis totálisan nézhető, mindez remek, fanyar humorral, abszolút átérezhető szomorú történettel.

Komolyan, az utóbbi évek legjobb termékelhelyezése (a film egyik főszponzoráé) van benne, amitől nem hányja el magát az ember, ami valójában mégis mókás (főleg amikor felhívja a színházat rész :D), ill. végre találtak egy nem affektáló, lehetőleg a világért sem idegesítő hangú gyerekszínészt is. Nem hittem volna, hogy a hetvenes évek után, amikor a nyolcvanas években arcunkba tolták az Ábel Anitás szomszédokat, ill. a Barmok közöttet , hogy még van ilyen gyerek. :)

PS:
A rabbi kicsit olyan, mint a Legényanyában a plébános. :D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Híres színésznők magassága. Számomra érdekes, hiszen filmeken sokszor nem látszik, hogy ki mekkora:

• Tetszik
Reactions: jani22 and fishbed
A Kínai Temu-ról rendelt TopGun-ról meg jól elfeledkeztünk, pedig most látom, hogy kint van már..
Azt írják az effektek jók a vizuális része penge, a sztori nem nagy eresztés...
De ha valaki szereti a vadászgépes filmeket, annak angol felirattal;
magnet:?xt=urn:btih:48d0b4ed1050296da7f666aa0ff88ec89ed1ecef&dn=Born.to.Fly.2023.CHINESE.1080p.BluRay.DDP5.1.x265.10bit-GalaxyRG265&tr=udp%3A%2F%2Fopen.stealth.si%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.cyberia.is%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.opentrackr.org%3A1337%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.torrent.eu.org%3A451%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fexplodie.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.birkenwald.de%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.moeking.me%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fipv4.tracker.harry.lu%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.tiny-vps.com%3A6969%2Fannounce