Kedvet is kaptam hozzá, már úgy is rég voltam moziban.Horizont: Egy amerikai eposz
Igazi mozifilm. Kb. egy perc leállás nincs. Ha vki nem értené, hogy miért gyilkolták le a fehérek az indiánokat, akkor az első egy óra mindent megmagyaráz.
Kevin Costner 1883-a. Történet több szálon. Costner egy órával a film kezdete után tűnik fel először.
Elég realisztikus az egész, főleg a lövöldözések.
A magyar szinkron elvileg Costner esetében Kovács István lenne, de hogy az ürge beteg, vagy nem tudom, de ez vmi borzasztó lett, pedig MINDIG ő szinkronizálja Costnert. (Mondjuk amikor nem, az is brutálisan szar lett a Yellowstoneban, de most az nem érdekes.)
A film egyfajta mozis 1883 szint. Akinek az bejött, ez még jobban be fog jönni.
Hamarosan jön a második rész, aztán kicsit később a harmadik. Remélem, nem kaszálják el!
Aztán nézem, hogy 3 órás és 3 film első része, na nee. Ha a rendező nem képes a sztorit csak 9 órányi jatekidőben elmeselni, akkor abból nem filmet hanem inkább gy 10reszes mini sorozatot kell csinálni. Én nem ülök moziban 3+ órát az tuti. Majd ha kijött otthon kényelmesen megnézem. Azért köszi.
A Costner jó színész nemrég láttam tőle a Highwaymant - a film is jó, de a faszi tuti nem dohányzott életében mert a bagózós jelenetei elég gagyik.
A szinkront meg érdemes hanyagolni. A MOM-ban ezt a filmet pl csak eredeti hanggal látom.