Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem bánnam, ha lenne folytatás - pláne hogy a háttérben valamilyen még nagyobb szemétség rejlik, mint amire ez az évad volt felépítve. Engem személyszerint az irritálna a legjobban, ha Yoda lenne az a mester a végén, de inkább gondolom, hogy valami grogu-féle csel a szerzok részérol, mivel idobeleileg szerintem nem lehetséges. Messze a legnagyobb hulyeség az egész sorozatban az volt, hogy milyen konyen hagyták futni Qimirt miután elfogták és kihalgatták. No még hogy hol lófrált pont a legerosebb jedi mester, amikor a tobbiek élet halál harcot vívtak (bár már az is arúlkodó volt, menyien mentek a kuldetésre ) ... no de azért kvittelem, hogy mégis voltak meglepetések abban a tomegharcolós epizódban.Véget ért az Akolitus című Star Wars sorozat (legalábbis az első évad, már ha lesz második).
Han em megyünk bele a mélységekbe, akkor egész szórakoztató lett, a negyedik résztől kezdve egyértelműen élvezhetőbb, mint Kenobi vagy az Ashoka.
Viszont ha kicsit jobban belegondolunk, van benne bőven hülyeség és rengeteg téren ellentmond a Lucas időszakban lefektetett alapoknak.
Nem bánnam, ha lenne folytatás - pláne hogy a háttérben valamilyen még nagyobb szemétség rejlik, mint amire ez az évad volt felépítve. Engem személyszerint az irritálna a legjobban, ha Yoda lenne az a mester a végén, de inkább gondolom, hogy valami grogu-féle csel a szerzok részérol, mivel idobeleileg szerintem nem lehetséges. Messze a legnagyobb hulyeség az egész sorozatban az volt, hogy milyen konyen hagyták futni Qimirt miután elfogták és kihalgatták. No még hogy hol lófrált pont a legerosebb jedi mester, amikor a tobbiek élet halál harcot vívtak (bár már az is arúlkodó volt, menyien mentek a kuldetésre ) ... no de azért kvittelem, hogy mégis voltak meglepetések abban a tomegharcolós epizódban.
Utánnanéztem ezeknek a karaktereknek, mivel a Star Wars univerzumot kizárolag a filmekbol és a sorozatokból ismerem.Yoda több száz évvel a Baljós Árnyak előtt is jedi mester volt.
Meg ugye megy a spekulácó, hogy Qmir vajon sith tanítvány-e, és Plageius a mestere, vagy csak egy sötét jedi, akit Plageius a riválisának tart.
Szerintem amúgy a végén az ott Yoda, És Vernastra ott számolna be neki részletesen a dolgokról. Valószínűleg Qmirről, akiről talán Yoda is tudhatott.
Úgy tudom volt olyan nyilatkozat a készítőktől, hogy a Baljós Árnyakig akarják elvezetni a sorozatot.
Utánnanéztem ezeknek a karaktereknek, mivel a Star Wars univerzumot kizárolag a filmekbol és a sorozatokból ismerem.
Amenyiben Plageiusról van szó, lehett, hogy pont o ált a Osha-Mae páros létrejotte mogott. Qimir saját magát sithnek mondta.
Komolyan, mint egy rossz brazil szappanopera. Ikrek, Kinek ki az apja.. Független -értsd nem SW fanként, ezek a sorozatok számomra nézhetetlenek.Palpatin vagy a kylo gyerek lesz az a rejtélyes shit a végén?
TudomJa, és shit vagy sith nagyon nem mindegy.
Véget ért az Akolitus című Star Wars sorozat (legalábbis az első évad, már ha lesz második).
Han em megyünk bele a mélységekbe, akkor egész szórakoztató lett, a negyedik résztől kezdve egyértelműen élvezhetőbb, mint Kenobi vagy az Ashoka.
Viszont ha kicsit jobban belegondolunk, van benne bőven hülyeség és rengeteg téren ellentmond a Lucas időszakban lefektetett alapoknak.
Ráadásul semmivel se lezbikusabbak, mint mondjuk Teréz anya.Ez el van túlozva. Az éj nővérek korábban is léteztek, ráadásul nem SW specifikusak (lásd pl amazonok).
Deadpool & Rozsomák
Az előzetes infók alapján mást vártam, de jól volt ez így. Ugye sok infó szólt arról, hogy a Marvel így vezeti be az MCU fővonalára(616-osföld) az X-meneket, de egy kis gegtől eltekintve nem. Ezzel együtt így is egy szórakoztató mozi, de nem az az MCU sarokkő, amire többen számítottak (ill. lehet, hogy mégis az, lásd egy későbbi spekulatív megjegyzésem).
Visszatérve a filmre, amit kaptunk az egy harmadik Deadpool mozi, amiben most Logan lett társa, és van benne sok-sok - de tényleg sok- cameó, de Deadpool alapvetően megmarad a saját X-men univerzumában, amit viszont ugyanúgy a TVA felügyel, mint a 616-os Földet.
Tulajdonképp ez a film egyfajta méltó lezárása a Fox Marvel filmjeinek ill. a egyfajta búcsú(?) az ottani karakterektől, akiktől a Disney felvásárlás miatt búcsúzni kényszerültünk, ugyanakkor azért a legvégén támad az embernek némi kétsége, hogy tényleg lezárták-e ezt az univerzumot. Van egy oylan érzésem, hogy
a Disneynél úgy döntöttek, hogy alapvetően nem castingolják újra az Xmen-eket, mert az nagy kockázat, hanem a Fox-os szereplőkkel mennek valahogy tovább ha mennek.
Amúgy a stáblistában van egy BTS összeállítása Fox X-men filmjeiből, ill. a Fantasztikus Négyesés Electra filmekből.