Filmek és sorozatok

Ez még akár jópofa is lehet:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ez még akár jópofa is lehet:

magyar felirattal:

Nem is tudom, hogy hogyan mondjam, mert ez most sokakat érzékenyen fog érinteni:

A Netflix kiadta a Rebel Moon mindkét részének a rendezői változatát, mindkettő több mint 3-3 óra.

Ez azért elég gyors váltás volt.

Mondjuk Zack Snyder kb garancia rá, hogy nem jó.

The Spy (2019 ) /Az izraeli kém - minisorozat

Ez egész jó volt. Egy részét ráadásul Budapesten forgatták, vándor Évajátszik is benne egy szerepet, de főleg izraeliek a színések.

Mondjuk van egy olyan verzió, ami szerint nem úgy bukott le ahogy a sori bemutatja.

Alien Romulus

Szerintem nézhető. Az biztos, hogy nem túl eredeti, rengeteg visszaköszön az előző 6 Alien filmből és az Isolation játékból, de alapvetően egy tisztes iparos munka. Ami pozitív, hogy a szereplők nem fullban tolják a kretént, mint pl. a Covenantban.

A Préda/Prey nekem sokkal jobban bejött, de szerintem az Alien filmeket kedvelőknek ez is megér egy mozijegyet.

3D-ben nagyot ütött volna.

Az első jelenetben a Nostromo roncsai közül begyűjtik a Ripley által szigonnyal átlőtt és az űrbe kilökött idegen testét, ami mint később kiderült túl is élte a dolgot.

Alien Romulus

Szerintem nézhető. Az biztos, hogy nem túl eredeti, rengeteg visszaköszön az előző 6 Alien filmből és az Isolation játékból, de alapvetően egy tisztes iparos munka. Ami pozitív, hogy a szereplők nem fullban tolják a kretént, mint pl. a Covenantban.

A Préda/Prey nekem sokkal jobban bejött, de szerintem az Alien filmeket kedvelőknek ez is megér egy mozijegyet.

Az első jelenetben a Nostromo roncsai közül begyűjtik a Ripley által szigonnyal átlőtt és az űrbe kilökött idegen testét, ami mint később kiderült túl is élte a dolgot.
Spoiler: Ezt hogy? Mi ez a hülyeség?! :D

Ez igaz történet alapján készült. Baromi jó filmnek ígérkezik. A létesítmény amiről szól, pedig a jelenlegi Üzbegisztán területén volt található. 2020-ban bontatták el. Aki tud oroszul, az több beszélgetést is találhat a youtube-on a kísérleti telep egykori dolgozóival.

Alien Romulus

Amúgy az egyik jelenetben az egyik Budapest metrómegálló mozgólécsője láthatópár másodpercre, de nem tudtam azonosítani pontosan melyik, de szerintem egy M2-es + ha jól olvastam a bolygótelepen látható jeleteket a Mátrai erőműben vették fel, ha ez igaz, gondolom az erőmű bazi nagy kéményei az atmoszféra processzorok.

• Tetszik
Reactions: enzo
Ez igaz történet alapján készült. Baromi jó filmnek ígérkezik. A létesítmény amiről szól, pedig a jelenlegi Üzbegisztán területén volt található. 2020-ban bontatták el. Aki tud oroszul, az több beszélgetést is találhat a youtube-on a kísérleti telep egykori dolgozóival.

Röviden le tudnád írni mit kell tudni róla? Érdekesnek tűnik

Megtörtént eset alapján! Lesz ilyen film megtörtént eseményekről az Azovstahl alatti biolaborokból kiszabadult emberevő zombik témájában is?

• Vicces
Már két éves ez a film. Én még csak most tudtam megnézni, de nagyon tetszett!
Érdekes szatíra a "klaus swab" féle jövőről:
Természetesen Európai filmről beszélünk. Szóval, okos, ötletes, és könnyed.

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Egyébként valóban harcolt Dien Bien Phu-nál.

• Tetszik