Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 987
18 106
113
Ez még akár jópofa is lehet:

• Tetszik
Reactions: fishbed

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 987
18 106
113
Ez még akár jópofa is lehet:

magyar felirattal:

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 844
9 784
113
Nem is tudom, hogy hogyan mondjam, mert ez most sokakat érzékenyen fog érinteni:

A Netflix kiadta a Rebel Moon mindkét részének a rendezői változatát, mindkettő több mint 3-3 óra.

Ez azért elég gyors váltás volt.

Mondjuk Zack Snyder kb garancia rá, hogy nem jó.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 987
18 106
113
The Spy (2019 ) /Az izraeli kém - minisorozat

Ez egész jó volt. Egy részét ráadásul Budapesten forgatták, vándor Évajátszik is benne egy szerepet, de főleg izraeliek a színések.

Mondjuk van egy olyan verzió, ami szerint nem úgy bukott le ahogy a sori bemutatja.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 987
18 106
113
Alien Romulus

Szerintem nézhető. Az biztos, hogy nem túl eredeti, rengeteg visszaköszön az előző 6 Alien filmből és az Isolation játékból, de alapvetően egy tisztes iparos munka. Ami pozitív, hogy a szereplők nem fullban tolják a kretént, mint pl. a Covenantban.

A Préda/Prey nekem sokkal jobban bejött, de szerintem az Alien filmeket kedvelőknek ez is megér egy mozijegyet.

3D-ben nagyot ütött volna.

Az első jelenetben a Nostromo roncsai közül begyűjtik a Ripley által szigonnyal átlőtt és az űrbe kilökött idegen testét, ami mint később kiderült túl is élte a dolgot.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Alien Romulus

Szerintem nézhető. Az biztos, hogy nem túl eredeti, rengeteg visszaköszön az előző 6 Alien filmből és az Isolation játékból, de alapvetően egy tisztes iparos munka. Ami pozitív, hogy a szereplők nem fullban tolják a kretént, mint pl. a Covenantban.

A Préda/Prey nekem sokkal jobban bejött, de szerintem az Alien filmeket kedvelőknek ez is megér egy mozijegyet.

Az első jelenetben a Nostromo roncsai közül begyűjtik a Ripley által szigonnyal átlőtt és az űrbe kilökött idegen testét, ami mint később kiderült túl is élte a dolgot.
Spoiler: Ezt hogy? Mi ez a hülyeség?! :D

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 863
11 039
113

Ez igaz történet alapján készült. Baromi jó filmnek ígérkezik. A létesítmény amiről szól, pedig a jelenlegi Üzbegisztán területén volt található. 2020-ban bontatták el. Aki tud oroszul, az több beszélgetést is találhat a youtube-on a kísérleti telep egykori dolgozóival.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 987
18 106
113
Alien Romulus

Amúgy az egyik jelenetben az egyik Budapest metrómegálló mozgólécsője láthatópár másodpercre, de nem tudtam azonosítani pontosan melyik, de szerintem egy M2-es + ha jól olvastam a bolygótelepen látható jeleteket a Mátrai erőműben vették fel, ha ez igaz, gondolom az erőmű bazi nagy kéményei az atmoszféra processzorok.

• Tetszik
Reactions: enzo

Pista a hegyről

Well-Known Member
2018. április 4.
998
2 529
93
Ez igaz történet alapján készült. Baromi jó filmnek ígérkezik. A létesítmény amiről szól, pedig a jelenlegi Üzbegisztán területén volt található. 2020-ban bontatták el. Aki tud oroszul, az több beszélgetést is találhat a youtube-on a kísérleti telep egykori dolgozóival.

Röviden le tudnád írni mit kell tudni róla? Érdekesnek tűnik

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 475
20 762
113
Megtörtént eset alapján! Lesz ilyen film megtörtént eseményekről az Azovstahl alatti biolaborokból kiszabadult emberevő zombik témájában is?

• Vicces

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 469
61 594
113
Már két éves ez a film. Én még csak most tudtam megnézni, de nagyon tetszett!
Érdekes szatíra a "klaus swab" féle jövőről:
Természetesen Európai filmről beszélünk. Szóval, okos, ötletes, és könnyed.

• Tetszik
Reactions: Nemerson

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 655
26 623
113
Egyébként valóban harcolt Dien Bien Phu-nál.

• Tetszik