M
molnibalage
Guest
1 percnél tovább nem bírtam...Ez egy elég jó beszélgetős kritikai sorozat mai filmekről:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1 percnél tovább nem bírtam...Ez egy elég jó beszélgetős kritikai sorozat mai filmekről:
Máshonnan nézve tényleg sok helyen kilóg a lóláb magában a történetben. Például Thanost már a film legelején meg lehetett volna szívatni, de nem akarok spoilerezni.
Szerintem Thanos annyiban "mélyebb" a többi "fő gonosznál", hogy vívódik magában.
A többieknél én ezt nem vettem észre, nem láttam rajtuk, hogy vívódnának a tetteik súlya alatt. Thanos igen.
A legjobb példa erre Loki aki azért egy extrém módon összetett karakter. Nem véletlenül került bele egymás után több filmbe is.
És ha bele gondolsz Loki és Thanos sem "gonosz". Csak más véleményen vannak, mint az amcsi szuperhősök.
Számomra a film ott bicsaklik meg, hogy lesz egy olyan 4. rész ahol valószínűleg vissza térnek akik most meghaltak. Igazából ezt a filmet meg az egész ehhez kapcsolódó Marvel univerzumot le lehetett volna zárni ezzel az alkotással és akkor tényleg katargikus lehetett volna.
Van, hogy jobban élvezem ezeket a kritikákat, mint magát a filmeket1 percnél tovább nem bírtam...
Puzsér stílusa mellett tökmindegy, hogy mit akar mondani. Embereket lehet vele kínozni.Van, hogy jobban élvezem ezeket a kritikákat, mint magát a filmeket
Puzsér stílusa mellett tökmindegy, hogy mit akar mondani. Embereket lehet vele kínozni.
2 hónapig szabin vagy.Mi van, nem tetszik nektek a Puzsér stílusa. Tök Jó. Ha fele ilyen jó lenne a tiéd, akkor te is you tube sztár lennél... (Csak poénkodtam, máshol a a sértődés helye...) Eddig azt hittem, a kommentjeidben tőle merítesz... Most nagyot csalódtam...
Nem vágom, hogy miért, hiszen írta csak, hogy viccel.2 hónapig szabin vagy.
Akkor ezt imádni fogod.Van, hogy jobban élvezem ezeket a kritikákat, mint magát a filmeket
Belefáradtam. Ez volt az utolsó csepp.Nem vágom, hogy miért, hiszen írta csak, hogy viccel.
Pedig az első Andrew Garfield féle film nem volt rossz bár abban benne volt azért Martin Sheen is rendesen. A második már nem volt jó, okkal nem forgatták le a 3. részt vele és jött megint egy reboot. Az is jól sikerült, meglepően jól.Cifu
Megmondom őszintén nem tudom ki az a Vulture. Rá kellet keresnek szóval róla nem tudok véleményt formálni. A pókembert nagyon rühellem , szóval az utóbbiakat meg se néztem Killmonger dettó, nem bírtam végig nézni a fekete párduct. Irritált a film.
Dr. Zola olyan "mindegy ki fizet" típusnak tűnt mindig. Nem főgonosz, hanem egy főgonoszsegéd.
A vörös koponya meg nem tűnt túl összetett személyiségnek , pedig elég sokszor láttam az amcsi kapitány egyet.
Igazából az általam látott filmek alapján, nekem csak Loki tűnt mélységekkel rendelkező negatív karakternek.
(Láttam: Thor 1-3, Vasembör 1-3, Amcsi Kapitány 1-3, Bosszúállók 1-3, Dr. Strange, A rettenetesen rossz Hulk)
Hú, ezt rég láttam. Meg is nézem. Még régebben olvastam. Ez volt az első angol nyelvű könyvem.
Sajnos magyar nyelven ez a legjobb minőség, megnéztem 5-6 torrent oldalt de ott is csak ez a minőség van sajnos.Hú, ezt rég láttam. Meg is nézem. Még régebben olvastam. Ez volt az első angol nyelvű könyvem.
Én összekombináltam a jútúbon a kettőt, és így jó lett. Ez TV film volt, úgyhogy mozifilm változata nincs is.Sajnos magyar nyelven ez a legjobb minőség, megnéztem 5-6 torrent oldalt de ott is csak ez a minőség van sajnos.