2019 novemberére várható az ötödik James Bond film, melyben Daniel Craig alakítja a brit titkosügynököt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na végre egy jó Star Wars film. Nem a szokásos gagyi gügye unalmas hülyeség. Annak ellenére hogy ismertem már rég a Falcon, Csubakka, meg Han találkozásának történetét végig lekötött a folyamatos pörgés. Woody Harrelson meg Donald Glover meg még plusszban is igen jót alakított.
Megnéztük.https://www.mediaklikk.hu/video/vadasztarsak/
Egy hetig a fenti linkrol letoltheto.
Ebbe most nem vagyok biztos, de talan @silurusglanis -nak tetszeni fog. A tobbieknek pedig: Van benne gyilkossag, fegyverek, osi ragadozok...
Pozitív vagy negatív kritika?Altered Carbon első része után csak annyit tudtam kinyögni "aztakurva"...
Én végignéztem, mert az ötlet alapvetően jó, csak ugyebár a szinészgárda....Pozitív vagy negatív kritika?
Szerintem nagyon, elképesztően rossz. Végig sem néztem az elsö részt.
Kurvajó.Pozitív vagy negatív kritika?
Szerintem nagyon, elképesztően rossz. Végig sem néztem az elsö részt.
Mi a bajod vele? Az első részben senki nem volt rossz. A második rész eleje is jó. Azt nem néztem végig, mert fáradt voltam és mentem aludni.Én végignéztem, mert az ötlet alapvetően jó, csak ugyebár a szinészgárda....
Én végignéztem. Végig az volt az érzésem a filmmel kapcsolatban, hogy a férfi főszereplőnek (a szőkének) túl nagy ez a szerep. Nagyon kemény akar lenni, de persze ugyebár érzései is kell legyenek és végig túljátsza a dolgot. Persze ettől még élvezhető. Az alapötet viszont nagyon jónak tartottam.Mi a bajod vele? Az első részben senki nem volt rossz. A második rész eleje is jó. Azt nem néztem végig, mert fáradt voltam és mentem aludni.
Igen az ötlet tényleg jóÉn végignéztem, mert az ötlet alapvetően jó, csak ugyebár a szinészgárda....
Én még csak az első részt láttam és a második részből kb. 10 perce. Ez alapján lefostam a bokám olyan kurvajó. Ez persze később változhat.Én végignéztem. Végig az volt az érzésem a filmmel kapcsolatban, hogy a férfi főszereplőnek (a szőkének) túl nagy ez a szerep. Nagyon kemény akar lenni, de persze ugyebár érzései is kell legyenek és végig túljátsza a dolgot. Persze ettől még élvezhető. Az alapötet viszont nagyon jónak tartottam.
Majd meglátod később. Érdemes megnézni, mert végül is a jövőkép teljesen hihető.Én még csak az első részt láttam és a második részből kb. 10 perce. Ez alapján lefostam a bokám olyan kurvajó. Ez persze később változhat.