Filmek és sorozatok

Lx-DCn2t

2019 novemberére várható az ötödik James Bond film, melyben Daniel Craig alakítja a brit titkosügynököt.

• Tetszik
Reactions: blogen and Pocok75
solo-star-wars-story-review-2-1200x675-c.jpg

Na végre egy jó Star Wars film. Nem a szokásos gagyi gügye unalmas hülyeség. Annak ellenére hogy ismertem már rég a Falcon, Csubakka, meg Han találkozásának történetét végig lekötött a folyamatos pörgés. Woody Harrelson meg Donald Glover meg még plusszban is igen jót alakított.

• Tetszik
Reactions: endre
solo-star-wars-story-review-2-1200x675-c.jpg

Na végre egy jó Star Wars film. Nem a szokásos gagyi gügye unalmas hülyeség. Annak ellenére hogy ismertem már rég a Falcon, Csubakka, meg Han találkozásának történetét végig lekötött a folyamatos pörgés. Woody Harrelson meg Donald Glover meg még plusszban is igen jót alakított.

Nekem nem tetszett.

Kedvencem az Ifjú Indiana Jones kalandjai című sorozat. A youtube csatornán minden rész elérhető.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Celebra
Az örök kedvenc.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst
A Lost is Space sorozatot hatalmas kíváncsisággal fogadtam. Nagyon szeretem az ilyen űrkalandozós dolgokat meg a robinson családot is, tehát minden adott volt.
A bemutatók alapján akár nagy siker is lehetett volna, szuper effektek, igazán látvànyos. Aztán ahogy néztem a részeket egyre inkább fárasztani kezdett, ilyen idiótán összerakott cselekménysort még az életemben nem láttam, a karakterek vagy szellemi fogyatékosok vagy valamilyen komplexusban szenvednek.
Most már csak a remény van hogy esetleg jobb lesz.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
Mostanában elég sok regény adaptáció készül tudományos-fantasztikus vonalon (Altered Carbon, Expanse) és remélem ez lesz a következő :
Marko Kloos: Frontvonalak. Valaki olvasta netán?

Mi a bajod vele? Az első részben senki nem volt rossz. A második rész eleje is jó. Azt nem néztem végig, mert fáradt voltam és mentem aludni.
Én végignéztem. Végig az volt az érzésem a filmmel kapcsolatban, hogy a férfi főszereplőnek (a szőkének) túl nagy ez a szerep. Nagyon kemény akar lenni, de persze ugyebár érzései is kell legyenek és végig túljátsza a dolgot. Persze ettől még élvezhető. Az alapötet viszont nagyon jónak tartottam.

• Tetszik
Én végignéztem. Végig az volt az érzésem a filmmel kapcsolatban, hogy a férfi főszereplőnek (a szőkének) túl nagy ez a szerep. Nagyon kemény akar lenni, de persze ugyebár érzései is kell legyenek és végig túljátsza a dolgot. Persze ettől még élvezhető. Az alapötet viszont nagyon jónak tartottam.
Én még csak az első részt láttam és a második részből kb. 10 perce. Ez alapján lefostam a bokám olyan kurvajó. Ez persze később változhat.

• Tetszik
Én még csak az első részt láttam és a második részből kb. 10 perce. Ez alapján lefostam a bokám olyan kurvajó. Ez persze később változhat.
Majd meglátod később. Érdemes megnézni, mert végül is a jövőkép teljesen hihető.