Mindig 2 részt raknak fel?!Ha jól rémlik keddenként lesznek új részek. Szerdán a Bad Batch 3. évada jön új részekkel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindig 2 részt raknak fel?!Ha jól rémlik keddenként lesznek új részek. Szerdán a Bad Batch 3. évada jön új részekkel.
Egy-egy rész lesz felrakva alkalmanként. A Disney ritkán rak fel komplett sorozatot egyszerre.Mindig 2 részt raknak fel?!
Megnéztem az első részt. Nem rossz, bár enyhe hiányerzetem van, valahogy nem érzed úgy át mint a könyvben vagy az első Sogun filmben Richard Chamberlain el. Az eleje unalmas volt, nem éltem át a szenvedést a hajón.Fent van a Disney+-on végre a sógun első két része.
Jó egy órás epizodok voltak. Gond, hogy nincs Magyar szinkron fent csak felírat, de előny, hogy a japánok az anyajelvüket használják. Mint az eredti sorozatban ahogy adták annó nálunk a tévében.
Eddig nagyon jó, jól megcsinálták. Pár jelenet nem rémlik az eredeti sorozatból, a főszereplő kormányos rendesen káromkodik benne.
Képi világ is jól eltalált.
Nincs panasz eddig, ha csak az nem, hogy nem mindig vagyok szabadnapos mikor felrakják az új részt
Nekem picit a tempója túlpörgetettnek tűnik a könyvhöz képest. Ha már sorozatban valósították meg, akkor ott lett volna idő bőven.Megnéztem az első részt. Nem rossz, bár enyhe hiányerzetem van, valahogy nem érzed úgy át mint a könyvben vagy az első Sogun filmben Richard Chamberlain el. Az eleje unalmas volt, nem éltem át a szenvedést a hajón.
Mariko szan is olyan modern hentai sextoy figurának tűnik , nem találom természetesnek. Kiku az egy jó bőr még Fudzsiko is
Toranaga okés. Jabu nem túlzottan. Az Andzsin szan az úgy elmegy, meglátjuk mit alakit a következő részekben.
Nekem picit a tempója túlpörgetettnek tűnik a könyvhöz képest. Ha már sorozatban valósították meg, akkor ott lett volna idő bőven.
Mindeközben megélhettük hogy Cate Blanchett egy Borderlands filmben kap szerepet
Más kritika olvasására most nem nagyon van időm, de érdekes, hogy a nyelvről nem írtak semmit.Nekem is főleg ez a bajom vele (egyébként 10/10), hogy a tempó nagyon gyors és úgy hajtanak át a sztorin mintha egy szervezett turistaúton a látványosságokon - mindenből egy csipet aztán jöhet a következő jelenet, ami az egyszerű-komótos japán világhoz egyszerűen nem illik. Mintha a bevezetőn egyszerűen túl akarnának lenni aztán jöhet az akció..
Állítólag nem lesz végig ilyen, de a kritikusok épp a tempó egyenetlenségét rótták fel hibaként, hogy egyes történések túl kevés, mások túl sok játékidőt kaptak. A színészek, a kosztümök és a trükkök viszont egytől egyig nagyon jók eddig, remélem a történetvezetés is jobban magára talál majd.
Eltudjátok képzelni őt ?
Sg.hu - Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmet
Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmetsg.hu
Hehe! feltűnt már, hogy a legtöbb itthon készült filmnél mennyire "steril" minden?Mindeközben megélhettük hogy Cate Blanchett egy Borderlands filmben kap szerepet
Hehe! feltűnt már, hogy a legtöbb itthon készült filmnél mennyire "steril" minden?
A Blanchett művésznő is többször meghempereg, ferobban a trailerbe, és közben meg vannak olyan vágóképek, mintha a Vogue címlapról lépett volna le éppen ki.
Ennek kapcsán érdekes volt hallani legutóbb a The Creator (gagyi film, de gyönyörű látvanyvilág) rendezőjét, aki megjegyezte, hogy alkalmasint olcsóbban kijött elvinni a stábot egy spéci helyszínre forgatni, mint zöldhátteres+heavy cgi stúdió jeleneteket felvenni.Zöldháttér előtt játszanak és szerintem ilyenkor a fényekket akárhogy állítják be, nem tudják átverni a szemedet, hogy amit látsz az nem természetes..
Egyszerűen csak szar film volt. Jó példa arra, hogy a holokauszt unalmassá vált és már csak a legbelső buborékban lehet ilyen szart eladni valaminek. A holobiznisznek leáldozott, a palesztinok és a migránsok az új zsidók!Kuruc.info - Érdekvédelmi terület - megint ugyanaz a lemez, máshogy
Megszületett a holokausztfilm, amelyben nincsenek zsidók.kuruc.info
Nem.Eltudjátok képzelni őt ?
Sg.hu - Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmet
Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmetsg.hu