Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Legjobb Petőfi film!Nekem nem ezt mondták. A kritika is eléggé beleállt, persze az mindig ballipsi összeesküvés.
A port.hu-n viszont 4.8 ponton áll, ami azt jelenti, hogy a film egy kalap szar. Szarabb Segal filmek állnak így.... XD
Az IMDB-n 1.9-re áll, de azt állítólag megtrollkodták... (Gondzila Minus One 8.3-on áll, kevesebb pénzből...)Most vagy soha!
Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.port.hu
Mondanám, hogy megnézem, de nagy eséllyel nem. Már az előzetese is elriasztóan rettenetes a Petőfi film esetén!
Amikor moziba mentünk legutóbb, akkor is tök egyértelmű volt, hogy az Abigélt fogjuk megnézni. És nagyon jól jártunk vele!
Rohadt jó film volt
Hozzá tenném, hogy horror film létére 7.7 ponton áll a porton, ami már egy jó film ismérve, főleg horrornál.
De, hogy visszatérjek a magyar történelmi film témához, a Kincsem című film, pl. nekem tetszett.
És hát másnak is, mert 8.2-es a porton....
10 millió dollárból készült, és hát ezen látszott is a lóvé.
Vagy ott van a Semmelweis film, ami 7.9-en áll a porton. Most készült kurzus film az is, mégse kapott negatív kritikát, és a közönség is szerette. Mindössze 7 millió dollárból készült....
Az én véleményem az, hogy nem a közönséget kell hülyének nézni, amikor megkérdezik mi a szarra ment el a Petőfi filmen kb. 18 millió dollár? Főleg, hogy az emberek egy jelentős része szerint eléggé szar film lett.
(Mondjuk a Hadik film is csak 6.2-es a porton, de az magyar filmnél már emészthető.)
Szerintem a cím félre vezető. Persze zajlik valami polgár háború, de nem direktben azon a hangsúly, olyannyira, hogy alig tudunk meg róla valamit.Lusta vagyok visszakeresni! Látta valaki a Civil War-t? Milyen? Érdemes megnézni?
Köszi!Szerintem a cím félre vezető. Persze zajlik valami polgár háború, de nem direktben azon a hangsúly, olyannyira, hogy alig tudunk meg róla valamit.
Egy filmnek elmegy, de ne várj tőle sokat. Pár fotós/újságíró egy autóval megy Washingtonba, és út közben látnak ezt azt. Kb ennyi. A végén egy kis lövöldözés.
számomra nagy csalódás volt, semmi sztori, irreális emberi reakciók, a szinészi játék nulla.Lusta vagyok visszakeresni! Látta valaki a Civil War-t? Milyen? Érdemes megnézni?
Hát még a lovak!Isten útjai kifürkészhetetlenek !
Miért buknak a mozifilmek, most épp a Furiosa
Kritikusok nem értik miért bukás a Furiosa, hiszen a film nem rossz, van benne sok bumm meg reccs meg puff, színes és szélesvásznú, sőt, a színészek sem csak a dublőreiket küldték be ásítozni. Ennek ellenére még a mozigépészek sem nézik a filmet. Sokan sokféle dolgot állítanak, a haladárok persze a…deansdale.blog.hu
Lusta vagyok visszakeresni! Látta valaki a Civil War-t? Milyen? Érdemes megnézni?
Vagy éve, hogy láttam a bővített verziót, ami pl sokkal jobban bemutatja Sarah Connor kórházi tortúráját. És még így is "csak" 150perces. Mindenképp a hosszabb verziót nézd meg, nekem teljesen új élményt adott.Csak egy kis kedv csináló a T2 -höz. Most megyek én is újra megnézni.