Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
1 008
2 779
113
Andor 2
Csak nekem van 2.vh. Franciaország analógia érzésem a Ghorman-nel kapcsolatban?

/lszi nem spoilerezni, még csak a 8.részt nézem/
Kb mindekinek aki nézte. :)
Főleg mikor Ghorman nyelven beszélnek... :oops:

Tanácskozás az elején a havas hegyi "kastélyban"? Az tiszta náci gyülés a végsőmegoldásról.
A probaganda bemutatása is kurva nagy volt...

• Tetszik
Reactions: fishbed and PavolR

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 543
29 462
113
Kb mindekinek aki nézte. :)
Főleg mikor Ghorman nyelven beszélnek... :oops:

Tanácskozás az elején a havas hegyi "kastélyban"? Az tiszta náci gyülés a végsőmegoldásról.
A probaganda bemutatása is kurva nagy volt...
Nem csak a nyelv. A kávézók, a város architektúrája, a micisapka, divat :D
Csak azt nem értem, hogy miért?
Volt/van vmi aktualitása, úm vmi évforduló, vagy vmi? Vagy csak a forg.k.író frankofón? :)

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
1 008
2 779
113
Volt/van vmi aktualitása, úm vmi évforduló, vagy vmi? Vagy csak a forg.k.író frankofón? :)
Jó a kérdés. :)
A kettő között szerintem. :D

Inkább mondanám azt, hogy azért mert a pókhálóból ruhákat készitettek, amik elég drágák is lettek.
Való életben meg Párizs a divat, rohatervezők fővárosa. Lehetséges, hogy adta magát ezek után a dolog, hogy legyen kicsit olyan franciás a környezet.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 020
15 670
113

Gondolom egy átlag amerikainak az ellenállásból leginkább a francia ugrik be. Andor és a tobbiek pedig amolyan SOE-ként mukodnek.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 543
29 462
113
Reddit népe rögtön rányomta a Gáza - Palesztin konfliktust a Ghormanra, pedig semmi sem hajazott arra
na ez új :D IDF, mint stormtrooperek, Izrael, mint a Birodalom LoL

Gondolom egy átlag amerikainak az ellenállásból leginkább a francia ugrik be. Andor és a tobbiek pedig amolyan SOE-ként mukodnek.
ellenállás nélkül, már maga a bolygó és az emberek is nekem FR-ra hajaznak

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 020
15 670
113
ellenállás nélkül, már maga a bolygó és az emberek is nekem FR-ra hajaznak
Ellenállás nélkul az a bolygó nem létezne. ;) Eloszor ki volt találva az ellenállás, majd korulotte épitették ki a bolygót. Pont az ellenállás ihlette, hogy hogyan lesz kitalálva az egész.
Hasonlóképpen volt bányászati katasztrófa korul építve a Kenari bolygó amazonasi jellege, mert a szerzók fejében pont az a párhuzam rezonált.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
5 041
18 810
113
A MobLand-ez nézi valaki?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Parádés Cast, a sztori egy pillanatra se ül le. Guy Ritchie rendezte Britt gengszteres sorozat. Én nem feltétlenül kedvelem.az ilyen alvilági tematikát, de ez jól van találva.
Egy próbát szerintem megér.

• Tetszik
Reactions: endre

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 603
89 277
113
ZvH12aVf7esJhxzISh_YOyC3oRLXM2fKaYsUk48z4XuSCWIyAvlJHns8IOi7LTkduglgq1UnzEgkVOKeDWrLpnuX.jpg

oXkAI3uwLSpXzbqIdvq2q14HOW0Opbc33sGyeK4mBKtrU4tg3Fcd5N95tSbYS7ebPc5E60OenRovurLcv7ZgzoSn.jpg

vQ8R2ULlSPlppjJ8sc_a7RM1AoRQ4gGud6YMKrfOhZGK5weT-YEPvq4G2M8ysXUMSuZsK2DmAR6dBDn3NCNN4E9E.jpg

X9P4UZ9BuzDGofV2dN65Ti9ZB4ZAhlBdJi3HPbzGsAYQiCkDThr_tbFXuqLNFzcsSZqK5R_LvhH_GBja3-v_2Upo.jpg

A fiatal Leonardo DiCaprio és Jelena Szmirnova, a színész nagymamája.

Jelena Sztyepanovna Szmirnova 1915-ben született Odesszában, vagyis Permben. Pontos információink nincsenek.

A forradalom alatt a Szmirnov család Németországba menekült. Ott kapta Jelena Sztepanovna az új nevet, Helen lett. Később férjhez ment, és Indenbirkenre változtatta a vezetéknevét. Nem emlékezett a hazájára, de tökéletesen beszélt oroszul. 1943-ban született Leonardo DiCaprio édesanyja, Imerlin. Nehéz idők jártak, ezért az Indenbirken család az 50-es években az Egyesült Államokba emigrált. Ott telepedtek le, és 1974-ben Los Angelesben született Leonardo DiCaprio (biológiai apja vezetékneve, akivel Imerlin röviden összekapcsolta az életét).

Helen volt az, aki szokatlan nevet talált ki unokájának (az olasz vezetéknév az apjától származik), a nevet Leonardo da Vinci tiszteletére kapta. Apja akkor hagyta el a családot, amikor a leendő színész még egy éves sem volt. Leonardót édesanyja és nagymamája nevelte. Helen volt az, aki unokájába oltotta a művészet szeretetét, és később meglátta benne a kreatív potenciált.

Leonardo DiCaprio gyakran emlékszik rá az interjúiban. Különösen arra, hogyan énekelt neki dalokat és sütötte a legfinomabb krumplipalacsintákat. A színész mindig büszke volt rá, gyakran vitte magával vörös szőnyeges bemutatókra és rangos filmdíjátadókra. Jelena Szmirnova még a "Titanic" című film forgatásán is jelen volt.

2008-ban hunyt el.

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
933
2 693
93
Roppant szórakoztató. Olaszoknál még vámos is lennék :D
Vannak idióta orosz cigicsempészek: két bőrönd fullra pakolva cigivel.
Nigériai mama, aki valami halott rágcsálót vinne be étkezési céllal, de tele van már férgekkel.
stb :D
Kíváncsiságból belenéztem és mindjárt az elején megakadtam, hogy a manóba lehet egyáltalán házi készítésű kaját behozni az EU-ba ?
Anno amcsiba készülődve azt mondták semmilyent és kész, itt a mamánál meg az egész spejz ott van felpakolva bőröndökbe és a vámos csaj meg elemzi, de rá érünk itt az Eu-ban.

Egy hosszabb előzetes
dailymotion

Ui:
Közben tovább nézve a vámos is mondja, hogy amúgy sem hozhatnának be semmi állati eredetű élelmiszert.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 543
29 462
113
Kíváncsiságból belenéztem és mindjárt az elején megakadtam, hogy a manóba lehet egyáltalán házi készítésű kaját behozni az EU-ba ?
Anno amcsiba készülődve azt mondták semmilyent és kész, itt a mamánál meg az egész spejz ott van felpakolva bőröndökbe és a vámos csaj meg elemzi, de rá érünk itt az Eu-ban.

Egy hosszabb előzetes
dailymotion

Ui:
Közben tovább nézve a vámos is mondja, hogy amúgy sem hozhatnának be semmi állati eredetű élelmiszert.
vannak benne még durvább dolgok is :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 543
29 462
113
Annyi csonti volt a kajában, hogy az magától bejött volna olaszba, a mama nem tudom mit idegeskedett azon túl, hogy néha egy kicsit falatozott az elkobozni készült husiból.:eek:
amúgy nem is házi készítésű, tök természetes :D
a napon szárított halak pl, szép akkurátusan karikába hajtogatva.
Aszittem elokádom magam, amikor először láttam az első epizódban. Nyilván ebéd közben
/nem magával a hallal van bajom, a surstromming is belefér, de ezek a paraziták benne ... :eek: /

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
933
2 693
93
amúgy nem is házi készítésű, tök természetes :D
a napon szárított halak pl, szép akkurátusan karikába hajtogatva.
Aszittem elokádom magam, amikor először láttam az első epizódban. Nyilván ebéd közben
/nem magával a hallal van bajom, a surstromming is belefér, de ezek a paraziták benne ... :eek: /
Afrikában a Domestos is csak egy lepukkant csöves kéregető aki remegő kézzel szívja cigit, ott max a visszapillantó tükörre függesztik fel mint a Wunderbaumot , mert kb annyit ér ott.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 604
36 072
113

Egy hosszabb előzetes
dailymotion

Ui:
Húst nem lehet az amcsikhoz, illetve a tejterméket (sajt) is deklarálni kell. Nyilván csak páleszt visz az ember, meg max pirospaprikát.
Ausztráliába sarat sem vihetsz be a cipődön, ismerős h mekkora rendpárti nácikok, mondom, sziget, a sárral vírust, baktériumot stb be tudsz vinni, azt nem akarják.

Más. Mission Impossible sok. A mostani.
Jó volt, csak úgy 40 perccel hosszabb a kelleténél. 10 perc felesleges merülés, 20 perc felesleges repülős üldözés, meg itt-ott pár perc.

Bemutatók:
Balerina feat John Wick... mehh, bár Hallstatt télen (is) szép
Haláli fegyver Liam Neesonnal hátööö.. ééérdekes
Senki 2 - semmi életszerűség nincs benn
ugyanez négerekkel - na, ennek a címe sem maradt meg

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 339
65 647
113
Alíz csodaországban, kicsit máshogy nézve:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.