Nincs nekem bajom a csirkével csak ne nevezzék gulyásnakna látod, akkor nincs vita.
Kell a zöldség is, valami pulyka vagy csirke
nem lehet mindig húst enni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs nekem bajom a csirkével csak ne nevezzék gulyásnakna látod, akkor nincs vita.
Kell a zöldség is, valami pulyka vagy csirke
nem lehet mindig húst enni
mert aki úgy nevezi gulyássá aprítod? Csirkegulyás finom, kifejezetten vegán kaja, húspótlékkalNincs nekem bajom a csirkével csak ne nevezzék gulyásnak
Btw remélem azért néha még olvasol minket:Csirkemellből gulyást csinálni bográcsban felénk az olyan szentségtörésnek számít , mintha egy echte angol citromot tenne az öt órai teájába....
Az ember holtig tanul.Btw remélem azért néha még olvasol minket:
A második angol tanárom, egy echte brit embör London környékéről külön megtanította, van hogy azzal vagy udvariatlan, ha nem citromot kérsz a teába.
Szóval ha a brit királyi családnál vendégeskedsz, és a királyné megkérdezi, hogy szívem kérsz-e earl grey-t, és te azt válaszolod, hogy igen, akkor ha csak nem akarod a Towerben kivárni, míg a pallosjog visszaállíttatik, akkor eszedbe se jusson tejjel kérni, azt bezony egy slice of lemonnal illik inni.
Az Earl Greybe egyáltalán nem szokott tej kerülni - általában.Btw remélem azért néha még olvasol minket:
A második angol tanárom, egy echte brit embör London környékéről külön megtanította, van hogy azzal vagy udvariatlan, ha nem citromot kérsz a teába.
Szóval ha a brit királyi családnál vendégeskedsz, és a királyné megkérdezi, hogy szívem kérsz-e earl grey-t, és te azt válaszolod, hogy igen, akkor ha csak nem akarod a Towerben kivárni, míg a pallosjog visszaállíttatik, akkor eszedbe se jusson tejjel kérni, azt bezony egy slice of lemonnal illik inni.
Én is meglepődtem, a lényeg, hogy bár tejes tea lenne, de a hajóút alatt itták, ahol viszont a friss íz miatt citrom szelettel itták. Így maradt a slice of lemonAz ember holtig tanul.
Ezt nem tudtam. Eddig tejjel ittam a Earl Grey-t. De a PG Tips-t is, amit viszont szabad.
Az egy teljesen más kérdés de ha a királynéval vacsorázol ne kérd tejjel. A királynő alatt meg tényleg a pallosjogot kockáztattad de Bözsi sok más szempontból is troll volt.Az Earl Greybe egyáltalán nem szokott tej kerülni - általában.
A bergamott olaj miatt amúgy is macerás normálisan elkészíteni tejjel.
De persze attól is függ milyen E.G.
Original Earl, Earl Grey Cream, Earl Grey Supreme, Duke of Earl...
Van amelyik fajta viszont jól elvan ha tejet is adsz hozzá.
Én már csak lapsang souchong-ot iszok. Azt meg üresen szeretem minden nélkül.Az egy teljesen más kérdés de ha a királynéval vacsorázol ne kérd tejjel. A királynő alatt meg tényleg a pallosjogot kockáztattad de Bözsi sok más szempontból is troll volt.
Ismerem, finom. Mostanság amúgy inkább a kínai teakonyhát kóstolgatom. A másik kettöt már kvázi végogkóstoltam.Én már csak lapsang souchong-ot iszok. Azt meg üresen szeretem minden nélkül.
Egyébként ha teás vagy, akkor nagyon ajánlom próbáld ki.
Már ha szereted a füstölt dolgokat.
Lapsang souchong tea - Fekete tea - Teázzunk.hu
Lapsang souchong tea hatása és származása, illetve minden amit tudnod kell a Lapsang souchong tea fogyasztásáról és magáról a teáról. Kattints ide!teazzunk.hu
Btw melyik a kedvenc tejes teád?Én már csak lapsang souchong-ot iszok. Azt meg üresen szeretem minden nélkül.
Egyébként ha teás vagy, akkor nagyon ajánlom próbáld ki.
Már ha szereted a füstölt dolgokat.
Lapsang souchong tea - Fekete tea - Teázzunk.hu
Lapsang souchong tea hatása és származása, illetve minden amit tudnod kell a Lapsang souchong tea fogyasztásáról és magáról a teáról. Kattints ide!teazzunk.hu
Igazán jó indiai teát nem találtam még Bp-en, kínai mintha több lenne.Ismerem, finom. Mostanság amúgy inkább a kínai teakonyhát kóstolgatom. A másik kettöt már kvázi végogkóstoltam.
India a birodalom része nem?Igazán jó indiai teát nem találtam még Bp-en, kínai mintha több lenne.
Meg mondjuk sokáig őrlődtem, hogy Ceylon vagy India, úgyhogy inkább lett Kína és a lapsang
Assam FTGFOP vagy TGBOPBtw melyik a kedvenc tejes teád?
Kell már a fsznak.India a birodalom része nem?
Csirkemellbol gulyast? Az nem gulyas, olyan mint a guminő, fantomra fedeztetes...Nálunk aki csirkemellből gulyást csinál azt a helyszínen főbelövik
Csirkemellbol gulyast? Az nem gulyas, olyan mint a guminő, fantomra fedeztetes...
Van egy hulye fonokasszony a szomszed teremben, főnök csak mert nem vezető, az pangaziuszbol fozi a halaszlet...
A csirkemell, pulykamell az szemét mint a pangaziusz.
Kakasporkolt, tyúkbol májas teszta, japanbol husleves, mindennek megvan mibol mit jo csinalni.
Csirkemellbol olyan Onkel Benses azsiai kajakat szoktak.
Megittam 3-t és igencsak csuhajjaHa vkit érdekel az ilyen, most akciós a Lidliben.
És igen jóféle.
HopTop Ceylon Buddy 0,33l - One Beer Pub Budapest
HopTop Ceylon Buddy 0,33l, Ennek a Dupla IPA-nak a különlegességét a hozzáadott Ceylon tea és a narancsdarabok adják. A típusra jellemző keserűség mellett teretonebeer.hu
Már én is szemeztem vele. Holnap rámegyek!Megittam 3-t és igencsak csuhajja
Ha szereted a keserűt, akkor parádés.Már én is szemeztem vele. Holnap rámegyek!
Holnapra borult eget mondanak úgyhogy nem lesz gond!Ha szereted a keserűt, akkor parádés.
A tea sem tolakodó benne, igazi műremek.
Viszont napon nem érdemes fogyasztani, mégiscsak 9,5%
És szerintem egy doboz untig elég, inkább 'normál' sörrel kellett volna leöblíteni :/
Még Pannonhalmásakat vettem, azokat majd holnap.