Nem lesz borult, mert kerékpárolni megyekHolnapra borult eget mondanak úgyhogy nem lesz gond!
De téynleg vigyázni ekll mert nagyon alattomos
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lesz borult, mert kerékpárolni megyekHolnapra borult eget mondanak úgyhogy nem lesz gond!
Ja hát Neked! De nekem holnapra szigorú teraszon olvasás van felírva!Nem lesz borult, mert kerékpárolni megyek
De téynleg vigyázni ekll mert nagyon alattomos
A japán miért nem játszik!!??India a birodalom része nem?
Ez olyan, mint azt mondanánk, hogy van külön bécsi és budapesti kávekultúra.
Orosz
Kína
Brit
A japán már annyira nem játszik
Sztem úgy értette, hogy neki nem fekszik/nem játszik/nem adja etc.A japán miért nem játszik!!??
Ezt meg fogja enni valaki?
A mekis fagyi a legjobb a világon!A mekit is megeszik,akkor ez mit számít?
Kisgyerek koromban voltam a Szovjetunióban. Na nem az Uralnál vagy Astanaban, hanem csak itt Ungváron, egy kis hazai. Az utcán pár kopejkáért hűtőből árulták a fagyit. Egyféle volt. Állami. Olyan volt az íze, mint mekisnek. Pont olyan, csak az nekem hamarabb volt. Zárkóznak az Amcsik keményenA mekis fagyi a legjobb a világon!
Ettél már gépi csoki vanília fagyit? Attól jobb nem kell!A mekis fagyi a legjobb a világon!
Én elismerem a mekis fagyi érdemeit (dupla csokis öntetes a kedvencem), de számomra a soproni Harrer cukrászda fagyija az etalon. Biztos benne van az is, hogy itt Győr környékén ritka a jó.A mekis fagyi a legjobb a világon!
Gondolom te puskaporosan szereted?Nekem valahogy nem jön be a kerozin ízű/szagú steak.
Épp most megy a tv-benGondolom te puskaporosan szereted?
Old Shatterhand is lőporral szokta bedörzsölni, nem?Gondolom te puskaporosan szereted?
A fagyi etalonja a szigligeti. Pont. Nincs vita.Én elismerem a mekis fagyi érdemeit (dupla csokis öntetes a kedvencem), de számomra a soproni Harrer cukrászda fagyija az etalon. Biztos benne van az is, hogy itt Győr környékén ritka a jó.
Hát tekintve, hogy a salétrom is egyfajta só.Old Shatterhand is lőporral szokta bedörzsölni, nem?
Meg kéne kóstolni, hogy érdemi választ adhassak...A fagyi etalonja a szigligeti. Pont. Nincs vita.
A nevét nem tudom, nem ugrik be most! A templom mellett kell elmenni a Vár Kávéház előtt van. Feltétlenül kóstolja meg, aki arra jár.Meg kéne kóstolni, hogy érdemi választ adhassak...
A Kézműves Fagyizó az általad felmagasztalt intézmény?
Azt még nem kóstoltam, de ha esetleg valamelyikőtöket Veszprémbe sodorná a szél, akkor a Kinizsi üzletház aljában lévő Adria fagyizót ki ne hagyjátok. Igazi finom főzött jugó fagyi (horvát faszi csinálja), ahol nem 4-5 deka egy gombóc mint Pesten, hanem 10, de ugyanúgy 450 forintos áronA fagyi etalonja a szigligeti. Pont. Nincs vita.
Olyan ember még nem volt, aki 10 dekás fagylaltot látott volnaAzt még nem kóstoltam, de ha esetleg valamelyikőtöket Veszprémbe sodorná a szél, akkor a Kinizsi üzletház aljában lévő Adria fagyizót ki ne hagyjátok. Igazi finom főzött jugó fagyi (horvát faszi csinálja), ahol nem 4-5 deka egy gombóc mint Pesten, hanem 10, de ugyanúgy 450 forintos áron