T
Törölt tag 1711
Guest
Nyami (2 napja ilyeneket nézek, kegyetlen európai szemmel ami ott megy)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen. Nagyon jó nézni. Attól tartok azonban, hogy ha belekostolsz olyan higfosást kapsz, mint még soha.Nyami (2 napja ilyeneket nézek, kegyetlen európai szemmel ami ott megy)
Nyami (2 napja ilyeneket nézek, kegyetlen európai szemmel ami ott megy)
Én ezek közül 9-ben jártam magam is, de érzésre ezt egy prémtalp csinálhatta; finoman szólva is felül vannak reprezentálva Bukarest ikonikus éttermei ezen a listán.
Lehet. Sajnos cáfolni sem tudom.Én ezek közül 9-ben jártam magam is, de érzésre ezt egy prémtalp csinálhatta; finoman szólva is felül vannak reprezentálva Bukarest ikonikus éttermei ezen a listán.
Az látszik, hogy sanszosan járhatott egyszer Indiában (meg végigkóstolta az olasz pizzákat - mintha az olasz gasztronómia kizárólag ebből állna).
Azt én sem értem. Jó ott a kaja, meg jó nagyon a házi sörük, de semmi extra. Prágában minden normális étteremben kapsz hasonló minőségű kaját.Lehet. Sajnos cáfolni sem tudom.
De azért nem gondolom, hogy rosszul járna az ember ha ezekben enne
De mondjuk pl az U Fleku-t én biztos nem raktam volna ide.
Régen még szerettem, bár már akkor is is csak turiszt lehúzó hely volt.Azt én sem értem. Jó ott a kaja, meg jó nagyon a házi sörük, de semmi extra. Prágában minden normális étteremben kapsz hasonló minőségű kaját.
Igen, jó eséllyel olcsóbban kapsz ugyanolyan jó kaját és sört egy kisebb prágai kocsmában is. Nincs semmi baj a Flekuval, de semmi extra, ahogy írod, csak a rohadt nagy sorok és kicsit emelkedettebb árak mellett nem igazán fér fel a legjobb prágai helyek listájára.Régen még szerettem, bár már akkor is is csak turiszt lehúzó hely volt.
Sem a konyha, sem a sörük nem kiemelkedő.
Szerintem.
Nekem szem.szt. belvárosi vendéglőkből az U Medvidku, ahol rendszeresen eszem, a 'műsor' miatt.Igen, jó eséllyel olcsóbban kapsz ugyanolyan jó kaját és sört egy kisebb prágai kocsmában is. Nincs semmi baj a Flekuval, de semmi extra, ahogy írod, csak a rohadt nagy sorok és kicsit emelkedettebb árak mellett nem igazán fér fel a legjobb prágai helyek listájára.
Magyo hájtech ez a nyárs. Sok csavar, villanymotor, festőrollni a bekenéshez...
Azerbajdzsani gasztroangyal
Ott kell maradni az első helyen Arra nem lehet panasz hogy rossz a sör.Prágával csak az a baj, hogy elindulsz... iszol sört.
Pössenteni kell.
Be kéne menni valahova.... iszol sört.
Megint kell.... beülsz, iszol sört...
22-es csapdája
Kecske...nyúl...Csak elkeseredésből volt.
Birkából még érdekes lehet.
Tárkonyos bárányleves....Ha már birka...
Ha egyszer szeretnétek isteni levest enni birkahúsból, akkor melegen ajánlom az erdélyi csorba levest. Birkahús, sárga- és fehérrépa, zöldbab, krumpli, ecet vagy kevés savanyú káposzta levével együtt, lestyán, csombor, borókabogyó, só, egy kis tejföl.
Otthon is ez a baj...ha főzök, fogy a sör...ha nem főzök akkor is....Prágával csak az a baj, hogy elindulsz... iszol sört.
Pössenteni kell.
Be kéne menni valahova.... iszol sört.
Megint kell.... beülsz, iszol sört...
22-es csapdája
Mi bajod a vegán kajával? Csak utána kell valami húsos isNálunk aki csirkemellből gulyást csinál azt a helyszínen főbelövik
Köretnek tökéletesMi bajod a vegán kajával? Csak utána kell valami húsos is
na látod, akkor nincs vita.Köretnek tökéletes