Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
2 728
4 200
113
Valaki, bárki tud itt tökéletes tükörtojást készíteni?
/Nem kell röhögni, a tojás nem olyan könnyű téma ahogy elsőre látszik!/
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
13 138
38 811
113
Mintegy nyolchónapnyi párbeszédet követően elkészült az útmutató az élelmiszerek kettős minőségének vizsgálatához, a kiadvány összeállításához a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) széleskörű iparági és kereskedelmi egyeztetéseket folytatott - közölte a Nébih pénteken az MTI-vel.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/244074/
 
 • Tetszik
Reactions: Chandler99

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
2 728
4 200
113
Keeelll :D :D

front_fr.3.full.jpg
pate-henaff-marine-nationale.jpg
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
10 107
25 128
113
Valaki, bárki tud itt tökéletes tükörtojást készíteni?
/Nem kell röhögni, a tojás nem olyan könnyű téma ahogy elsőre látszik!/
Még a tökéletes lágytojás sem könnyű téma! Komolyan!
Michel Roux, az Angliában hires francia szakács (Le Gavroche, The Waterside Inn) irt egy könyvet csak a tojásról.
Eggs, Quadrille Publishing Ltd. 2005.
Talán még kapható...
 
 • Tetszik
Reactions: SirHiggins

orosz_macska_bad

Well-Known Member
2022. március 3.
287
2 832
93
Bezár a kedvenc bp. -i pizzériám, a Raffaello:

https://hu-hu.facebook.com/DaRaffaello

Azt kell tudni róluk, hogy baromi jó kajákat csináltak és az árak is elfogadhatóak voltak. A pizzát úgy kaptad, hogy hoztak hozzá extra parmezánt, paradicsom és fokhagyma szószt, és annyit tehettél rá pluszba amennyit akartál.

A kovid hisztéria előtt még fullon pörgött a hely. Megcsappant a forgalom, de túlélték. De azt a gazdasági terrorizmust, amit az USA és az EU folytat, már ők sem bírták.

Vajon mi lesz a többi a hellyel, ha már ők is kidőlnek? Az építőiparnak hamarosan gatya, a vendéglátók már nem rentábilisek, mert nem tudják kigazdálkodni az emberek ezt a brutális áramelkedést.

Vajon észhez tér -e a fehérember és lerázza magáról az áruló eurokomcsikat, vagy az egész kontinens megy a süllyesztőbe?