A következő fegyver másképpen "mászik" el lövés közben, aminek az oka a késleltetett tömegzáras szerkezet.
FAMAS:
Jól látszik, hogy a fegyver nem "rezeg vagy szitál" hanem egyenes vonalban hátra tolja a lövészt, viszont azt elég erősen.
A következő delikvens a hátsó táras kategóriában a :
Tavor:
Jól látszik, hogy ez a fegyver egyszerre tol és "szitál" a lövész kezében. Nem tűnik számomra túl stabilnak.
A belgák hátsótárasa sokkal kezesebb fegyver:
Nagyon jól látszik rajta , hogy zéró szitálást mellet enyhén hátrafelé tol.
És végül jöjjön az etalon, az orosz csoda. A fegyver amely úgy lő sorozatot, hogy szinte meg sem moccan a lövész kezében. Vagyis a méltán híres:
AEK-971:
Érdemes megfigyelni az AEK-971 sorozatát. És össze vetni az összes többi fent látott sorozattal. Szerintem torony magasan az AEK viszi a prímet
És bónuszként találtam egy informatív videót a VHS-2 -ről:
FAMAS:
Jól látszik, hogy a fegyver nem "rezeg vagy szitál" hanem egyenes vonalban hátra tolja a lövészt, viszont azt elég erősen.
A következő delikvens a hátsó táras kategóriában a :
Tavor:
Jól látszik, hogy ez a fegyver egyszerre tol és "szitál" a lövész kezében. Nem tűnik számomra túl stabilnak.
A belgák hátsótárasa sokkal kezesebb fegyver:
Nagyon jól látszik rajta , hogy zéró szitálást mellet enyhén hátrafelé tol.
És végül jöjjön az etalon, az orosz csoda. A fegyver amely úgy lő sorozatot, hogy szinte meg sem moccan a lövész kezében. Vagyis a méltán híres:
AEK-971:
Érdemes megfigyelni az AEK-971 sorozatát. És össze vetni az összes többi fent látott sorozattal. Szerintem torony magasan az AEK viszi a prímet
És bónuszként találtam egy informatív videót a VHS-2 -ről: