Tehát hazudsz. Nincs semmi a kezedben. Csak jól hangzott.Eszem ágában sincs,hogy két napot azzal töltsek,hogy átböngésszek forditóval 250 db ezer oldalas szakutasitást a hitetlenséged miatt.Nem hiszed-magastoronyelmélet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tehát hazudsz. Nincs semmi a kezedben. Csak jól hangzott.Eszem ágában sincs,hogy két napot azzal töltsek,hogy átböngésszek forditóval 250 db ezer oldalas szakutasitást a hitetlenséged miatt.Nem hiszed-magastoronyelmélet.
Válogasd meg a szavaidat takonypóc.Tehát hazudsz. Nincs semmi a kezedben. Csak jól hangzott.
Eszem ágában sincs,hogy két napot azzal töltsek,hogy átböngésszek forditóval 250 db ezer oldalas szakutasitást a hitetlenséged miatt.Nem hiszed-magastoronyelmélet.
Nem,mert felsoroltam,és egyet be is linkeltem blogot,amik kb ugyan azt irják,amit mondok.Te hivatkozol valamire, akkor neked kell víritani a forrást.
Egyelőre ott tartunk, hogy minden eddigi állításod alaptalan volt a témában, pusztán a te spekulációd, és vagy pár noname önmagát szakértőnek kinevező fotelhuszár fantazmagóriája. Ez annak tükrében, hogy saját bevallásod szerint sem értesz egy szót se az egészből, elég megalapozottnak tűnik.
Nem,mert felsoroltam,és egyet be is linkeltem blogot,amik kb ugyan azt irják,amit mondok.
De nem hivatkoztam rájuk,mert csak blogok.Kb ugyanannyira hivatalossak,mint az általad belinkelt hivatkozások-semennyire.
Viszont megadtam,hogy hol lehet egy hadsereg hivatalos kézikönyveiben utánanézni a témának.Megadtam a lehetőséget,hogy ellenörizd amit állitok.
Ott van,keresd ki a megfelelő kézikönyvet (el fog tartani egy darabig,qrvasok van-no ezért nem állok neki)Magyarán mellébeszélsz és nincs forrásod. Majd akkor írj, ha meg lesz a forrás amiről beszéltél
Ott van,keresd ki a megfelelő kézikönyvet (el fog tartani egy darabig,qrvasok van-no ezért nem állok neki)
.Az,hogy te kiválasztottál egy olyat,ami alátámasztja a prekoncepciódat,és a többi 90% blogot figyelmen kivűl hagytad,az már legyen a te problémád
Vagyis kiválasztottál egyet,ami igazolja a prekoncepciódat....Hát ez pont annyit ér,mint amit a wc-be raksz reggel.Ha te hivatkozol rá, te keresed ki
Amíg ezt nem teszed meg, addig úgy kezeljük, hogy nincs is.
Én egy olyat választottam ki aminek valid műszaki alapja van, mert veled ellentétben én értem mi van oda leírva.
Az is modellek alapján szimulál bizonyos megkötésekkel, de ők ezt le is írják. Ráadásul azonos módszertannal dolgozik több típuson.
A maradék 90% blog meg műszakilag annyit ér, mint amit reggel kirakok magamból a WC-n. A hozzád hasonló "nem értek semmit belőle" átlagnak készül bármiféle tudományos alap nélkül....
Az a baj, hogy wir gavaris englinszkij.Ott van,keresd ki a megfelelő kézikönyvet (el fog tartani egy darabig,qrvasok van-no ezért nem állok neki)
Vagyis kiválasztottál egyet,ami igazolja a prekoncepciódat....Hát ez pont annyit ér,mint amit a wc-be raksz reggel.
Gugli forditó segit.Én kb 15 szót tudok angolul,afrikanssul meg egy szót sede forditóval mégis el tudom olvasni a szövegeket.Az a baj, hogy wir gavaris englinszkij.
Tehát annyira azért nem nehéz kulcsszavakat találni.
Ez alapján, vagy lerakod végre a forrást, vagy valami noname reddites baromságot tudtál eddig felmutatni.
Az,hogy a Su57 5G gép.Ehez keresel igazolást.És mi is volt az én prekoncepcióm?
Én meg beszélek angolul, nincs szükségem google fordítóra.Gugli forditó segit.Én kb 15 szót tudok angolul,afrikanssul meg egy szót sede forditóval mégis el tudom olvasni a szövegeket.
Na ez az ami rohadtul nem igaz. Máshova optimalizált a két gép. Viszont az általad ignorált matematika, és fizika nem megbaszható. És tekintve, hogy a radaregyenlet rohadtul nem lineáris, ezért a 6xos eltérés, ami, bizonyos szögekben igaz, más szögekből pont ellentétesen igaz, nem 60 a 300 km-ert jelent, hanem 60 a 63hozt, ha jól számolok.Leforditva,egy távolfelderitő radar,ami mondjuk 60 km-ről képes követésbe venni egy közeledő F35öt,az 300km-ről is képes követésbe venni egy Su57t.Ez harcászatilag iszonyat nagy különbség.
No itt jön az,hogy azt hiszel el,amit akarsz.És keresel hozzá igazolást.Na ez az ami rohadtul nem igaz. Máshova optimalizált a két gép. Viszont az általad ignorált matematika, és fizika nem megbaszható. És tekintve, hogy a radaregyenlet rohadtul nem lineáris, ezért a 6xos eltérés, ami, bizonyos szögekben igaz, más szögekből pont ellentétesen igaz, nem 60 a 300 km-ert jelent, hanem 60 a 63hozt, ha jól számolok.
És még ez is nagyon aranyos, csak ez olyan mint a hegy közted, és a másik ember között. Légvonalban lehet, hogy 2 km. De a valóságban nem látjátok egymást. Szóval igazából lényegtelen, hogy te a macskafogóval ő meg egy szupercsillagrombolóval van ott.
Csak mivel neked ez az egész nem jelent semmit, mert túlmutat az alsós matematikán, így nem is foglalkozol vele, viszont iszonyatos magabiztosan terjeszted, a szerinted valódi igét.
.És ha a szagértők 80-90%ka 10%kos intervallumban lévő eredményt hozza ki,én azt elfogadom.
De még ezzel se kell fárasztanom igazábol magam,mert a Molnihoz haszonló önkéntes ismeretterjesztő szagértők kisiskolás szinten érthető táblázatban közzé teszik a lényegetg
Ez konkrétan Molni anyaga,szerintem annyira szemléletes és jol érthető,hogy tán még néked is menne a megértése,ha akarnád......
Mindig közeledő célrol van szó.Távolodó célként (hátulrol) az F35 se lopakodó,Su57 RCS-e meg akkora,mint egy ház.Milyen kár, hogy csak azt hagyta ki, hogy közeledik vagy távolodik a céltárgy
Egészen extrém eseteket leszámitva nincs jelentőségük.1-2%kos eltérést indukálnak.milyenek a légköri viszonyok, mekkora a belső zaja a rendszernek, mekkora a külső interferencia, milyen a radar polarizációja
Jó lesz az 30km-nek is.....Egy 4 nm-es célt 250km-ről érzékelő radar esetén.Amúgy meg vágod, hogy még molni táblázata szerint is az Sz-400-as baszott nagy radarja 62 km-ről látja az F-35
Harcászatilag releváns a front 60fokos iránya.Hátulról,180fokos iránybol egyik se lopakodó.A való életben mind két repülőgép RCS-je a repülésének megfelelően folyamatosan változik
bizonygattad,hogy a T62 kilőhetetlen volt a 60as-70es évek nyugati hk-i számára.....Csak éppen halomra lőtték mégis csak 73ban.
Egészen extrém eseteket leszámitva nincs jelentőségük.1-2%kos eltérést indukálnak.
Kezd ez már kinos lenni.Mint a kilóhetetlen T62,amit aztán halomra lőttek.
Levehetnéd a muszkafan szemellenzős szemüveget,ha ruszki dologrol van szó.
hk páncél és lőszer rovatban megtalálod a T62 témát.Ezt idézd már be tőlem hazudós barátocskám! Mert ilyet nem írtam az biztos!
Aham... Miből is sikerült ezt megállapítanod?
Kezd már kínos lenne a nettó hazudozásod, meg hozzá nem értésed. Kezd szánalmasba menni a produkciód...
Az nem ruszka fanság, hogy abszolút nem értesz valamihez és ezt többen el is mondják neked.
De persze téged nem lehet ez ügyben megingatni, hiszen saját bevallásod szerint sem érted ezt az egészet (se a matekot, se a rádióhullámokat) se nem beszélsz nyelveket. De azért k*rva magabiztosan osztod róla az észt
Elképesztő...
hk páncél és lőszer rovatban megtalálod a T62 témát.
Én inkább a szagértők 90%-ának hiszek,és nem az 5%nak.
Vagyis kiválasztottál egyet,ami igazolja a prekoncepciódat....Hát ez pont annyit ér,mint amit a wc-be raksz reggel.
Még mindig fingunk sincs, hogy kik ezek a szakértők és mitől azok...
Milyen kár, hogy csak azt hagyta ki, hogy közeledik vagy távolodik a céltárgy, milyenek a légköri viszonyok, mekkora a belső zaja a rendszernek, mekkora a külső interferencia, milyen a radar polarizációja stb... (Majd erre még visszatérek.)***
Amúgy meg vágod, hogy még molni táblázata szerint is az Sz-400-as baszott nagy radarja 62 km-ről látja az F-35-öst, a szerinted homogén 0.1 rcs-s Szu-57-est meg 100 km-ről
38 km a különbség XD
Úgy hogy az általad vízionált kiindulási érték is egy ökörség!
A való életben mind két repülőgép RCS-je a repülésének megfelelően folyamatosan változik 10 nm RCS és 0.001 nm RCS között, és ezért, meg a fentebb sorolt egyéb tényezők miatt nem lehet őket stabil követésbe venni a célleküzdéshez. És ez a lopakodás lényege... a Track megtörése. Vagyis még mindig 5. gen a Szu-57-es is
Ha ezt a pár képet sikerül értelmezned, utána beszélgessünk. Addig fölöslegesen nyomod a butaságot a témában. Minden hozzászólásodból süt, hogy mennyire nem vagy képben!