Na most gondolkozzunk: Minden egyes nagyhatalom vigyáz, nem hogy egy 5 gen, hanem még egy szutykos 3 gen gép rcs értékeire is. Gyakorlatilag azokról sincsen semmi hivatalos infó. A mai napig se.
És akkor szerinted a J-20 csupaszon repked ott, ahol bármi esélye van annak, hogy rálásson nyugati radar?
Ugyanez igaz a Szu-57esre is, F-35ösre is, F-22esre is.
Ahogy a radarok is hasonlóan szupertitkosak. Basszus a hidegháború alatt a mig-31eseknek tilos volt az sr-71re radart kapcsolni. Az elfogásokat hőpellengátorral végezték, mert amúgy harci bevetésnek számított, így ha radart kapcsol, akkor a valódi tűzvezető frekvenciával kapcsolta volna, és nem akarták ezt megmutatni az ellenségnek.
De akkor mutasd már a forrásaidat. Mert ez így nem megy, amit csinálsz.
Egyrészt a felderités és a kémkedés folyamatos.
Másrészt előbb utóbb minden harceszköz kerűl harc,vagy harc szerű helyzetbe.Hh időkből főleg tengeralatjárós téren sztivárogtak ki elképesztő dolgok.Orosz tengó várta a kikötő elött,hogy induljon az új amcsi hajó/tengó,hogy minden infót levegyenek róla,amit csak lehet.És vica versa.Mikor új radar jelent meg az egyiptomiaknál,zsidók kommandó akcióval egyszerűen ellopták/zsákmányolták azt,hogy jol megvizsgálhassák.Direkt provokálják egymást a felek,hogy minnél többet lássanak a másikbol.
És ahogy egy új eszköz terjed,úgy lesz egyre több alkalom annak paramétereinek vizsgálatára.Ma már a KNK és Oo se olyan zárt,mint a sztálini időkben.
Leirtam,hogy honnan vett infó alapján irtam amit irtam.Mindenkinek megvan rá a lehetősége,hogy ugyanott kutakodjon.Annyi anyag van feltéve,hogy a bőség zavarával küzd,ki oda bekukkant.Elenyésző töredékét olvastam csak el annak,ami ott van.És ami azt illeti,fogalmam sincs,hogy a ménykűsok Armypublishon lévő anyagbol mi az a kevés,amit már elolvastam.Mindenkinek megvan rá a lehetősége,hogy ott kutakodjon.