Aki nem akar elkenődni ne nèzze meg.
![Confused :confused: :confused:](/data/assets/smilies/confused.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aki nem akar elkenődni ne nèzze meg.
Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.Mit gondoltál hogy lő amikor lövésenként 2 tonna a reakcióerő és a helikpter sárkányával kell célozni?
Már megint miről beszélsz?Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.
Semmi köze a valósághoz annak amit gyakorolnak, hogy gepagyuval lovoldozgetnek statikus tankokat.
Nem gyakorlat volt, hanem egy bemutató a nagy embereknek avagy parádézás...Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.
Semmi köze a valósághoz annak amit gyakorolnak, hogy gepagyuval lovoldozgetnek statikus tankokat.
Hát a régi vasakkal szerintem nem is nagyon lehet pontosabban főleg a BTR-el...Elèg pontatlanul lőnek.
![]()
101 E megtekintés · 1,3 E reakció | Páncéltörő lövészeten a tatai dandár. Dr. Szőke Linda hadnagy, Mészáros Szonja főtörzsőrmester, Vasadi Zoltán István ha., Kertész László ha.... | By MH Klapka György 1. Páncélosdandár | Facebook
Páncéltörő lövészeten a tatai dandár. Dr. Szőke Linda hadnagy, Mészáros Szonja főtörzsőrmester, Vasadi Zoltán István ha., Kertész László ha....fb.watch
Szegénynek komoly mentális problémái lehetnek A tüzérek eléggé utálják már őt....Kovács Gyula bácsi már károg is alatta![]()
Eltalaltak valamit? Mert nekem tok úgy tűnt hogy ezek bármilyen játékszerrel lőnek egyikkel se találnak el semmit.
Akkor jó, csak hülyén csináltak.Nem gyakorlat volt, hanem egy bemutató a nagy embereknek avagy parádézás...
Rosszul tűnt. Ami igazán penetráns volt, az a BTR meg a T72....Eltalaltak valamit? Mert nekem tok úgy tűnt hogy ezek bármilyen játékszerrel lőnek egyikkel se találnak el semmit.
A btr-nek a Bakony volt cèlkènt megjelölve.Rosszul tűnt. Ami igazán penetráns volt, az a BTR meg a T72....
Kovács Gyula bácsi már károg is alatta![]()
Igen, a BTR és a 72-es békeműveleti lőgyakorlatot lőtt. A Leopard meg menetből pontosabb volt mint a 72-es állóhelyből...A btr-nek a Bakony volt cèlkènt megjelölve.
Aki mást vár annak fingja nincs a btr-ről. Ami ezredjère is egy rakat szar.
A 72-es is hozza az általam tatán is látott szokásosat. Kőrbelőtt cèlt.
Leó, 1 becsapódást látok, mintha az mellè menne. Bár az legalább menetben van.
Konkurszból 5 látszik becsapódni. Abból kettő mellè.
Cg-nèl sajna èn ugyanezt látom. Ami ha így van szomorú, mert nem tűnik nagynak a táv, ráadásul nem kicsi a cèl.
Mobilon!
Hát règen pont ezèrt nem lőttek ilyen "hosszú" sorozatokat.Amúgy nem tudom milyen messzire lőttek, de amit a BTR művel az elképesztő. Oké soha nem volt pontlövő, de én ennél sokkal pontosabbra emlékeztem. Gyakorlatilg a becsapódások nagy része a célpont közelében sincs.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..