Az árokban 2 ember van.azért jó eséllyel nem csak ők ketten voltak ott
A többiek jóval hátrèbb. Nem látják rendesen mi megy az árokban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az árokban 2 ember van.azért jó eséllyel nem csak ők ketten voltak ott
Gránat dobásnál nem sok nézelődő akad.azért jó eséllyel nem csak ők ketten voltak ott
Semmire se fog emlékezni! Max hogy szólítják és hogy utána nincs karja! Ilyenkor az agy blokkol autómatikusan! Védi a szervezetet a sokktól!Èn az összes lövèszetet, gránatdobást felvennèm.
Márcsak kièrtèkelès szempontjából is.
Ès az ilyen sajnálatos esetekben is segíthetne.
Amúgy nem tudom mennyire emlèkszik pontosan az ember az ekkora traumára.
Nekem egyszer volt egy motoros balesetek. Az utolsó emlèkem az azelötti kereszteződès. Utána már csak a mentő. Szóval nem biztos, hogy most minden rèszlet kiderül.
Közel nem, de azért X méterről is lehet látni ha triviális fasság történt.Gránat dobásnál nem sok nézelődő akad.
Ez ok. S egy külön történet. Befejeztem.Minimum fél tucat dolog miatt előfordulhatott.
Lehetséges. Nem tudom most mi a biztonsági szabály, de az én időmben kb 50-60 méterre volt a gyülekezési pont a végrehajtástól és egy erdősáv is volt köztük.Közel nem, de azért X méterről is lehet látni ha triviális fasság történt.
Meglássuk.
Csak aztán majd aki utánajár arról ki ne derüljön, hogy pedofil adócsaló rasszistaaantiszemita... pöcsvakaró, stb.Remélem annak is utánajárnak mennyire volt önkéntes a dolog.
Lőtere válogatja.Lehetséges. Nem tudom most mi a biztonsági szabály, de az én időmben kb 50-60 méterre volt a gyülekezési pont a végrehajtástól és egy erdősáv is volt köztük.
Hogy mi törtènik az árokban, azt azèrt annyira nem látod.Közel nem, de azért X méterről is lehet látni ha triviális fasság történt.
Meglássuk.
Gondolnám ennek megvan a jogi alapja.De az egy másik történet, h ez egy civil(!) kezében volt, aki nem állt hivatalosan kiképzés alatt…
Miért, azt pl tudjuk, hogy árokban történt?Lőtere válogatja.
Nálunk nem volt erdősáv, de ott is kb 70m volt.
Hogy mi törtènik az árokban, azt azèrt annyira nem látod.
Ja, és kb annyi értelme, mint anno a pl. iparművészeti főiskolásoknak a honvédelmi ismeretek...Gondolnám ennek megvan a jogi alapja.
Gránátot árokból dobunk.Miért, azt pl tudjuk, hogy árokban történt?
Nem is tudunk úgy igazából semmit![]()
Nem mondom hogy van èrtelme egy 2 hetes kèpzèsnek.Ja, és kb annyi értelme, mint anno a pl. iparművészeti főiskolásoknak a honvédelmi ismeretek...
Nem a jogi oldalára céloztam.Gondolnám ennek megvan a jogi alapja.
már ahol, már akiGránátot árokból dobunk.
Főleg ha ez az első dobása.
Ez nem hinnèm hogy változott a seregben.
Ahhoz hogy őrsèget adj, meg kell lőnöd az alap lőgyakorlatot, ès kell dobnod gránátot.Nem a jogi oldalára céloztam.
Aki át esik egy ilyen bohóckodáson az továbbra is civil marad mind jogilag, mind lényeget tekintve(a kiképzés arra való, h civilből használható katona legyen)…akkor minek is…?
Hú èn azt 1 alkalommal próbáltam, 2 gránáttal, de nekem ment ègbe-világba.Ezt azzal szoktuk orvosolni hogy a kar a tenyér felé néz náluk)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..