"Nagyon-nagyon hangos"
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jajj Istenem, hogy fogja azt a géppuskát...
Profiknak tűnnek ezek a németek - PZH is végig a bokorban lapul, csak lőni gurul elő...Breakthrough 2021 a német tüzérek szemszögéből.
Jobb felvételeket csináltak mint a Zrínyi média! ViccBreakthrough 2021 a német tüzérek szemszögéből.
Admirális generális Aldeen - Wadiya ura!@Xpert mi ez az avatar?! Átszellemültél és Xintia diktátor lett belőled?
Az MMR radarok közül kerülnek a tüzérekhez? És ha igen, milyen járműveken? Ahogy elnéztem, a németek kiegészítő járművei nagyon komplettek a rendszerhez, jól kipróbált eszközöknek tűnnek.
Igen, lesz tüzér radar is - jó kérdés hogy milyen járművön...Az MMR radarok közül kerülnek a tüzérekhez? És ha igen, milyen járműveken? Ahogy elnéztem, a németek kiegészítő járművei nagyon komplettek a rendszerhez, jól kipróbált eszközöknek tűnnek.
Egy csomó olyan cuccot vettünk ami alá kellen egy jó terepjáró teher autó, de még mindig nincs arról hír, hogy melyik típus lesz az.Igen, lesz tüzér radar is - jó kérdés hogy milyen járművön...
Én még sosem halottam olyan hazai hadgyakorlatról, ami ne lett volna "sikeres"...
Szia,Én még sosem halottam olyan hazai hadgyakorlatról, ami ne lett volna "sikeres"...
Életszagúbb lenne ha elmondanák a hibákat, fejleszteni valókat is...
Német cikk a Breakthrough gyakorlatról (fórumkeresővel nem találtam linkelve):
Breakthrough: Eine Übung mit zwei Gewinnern
Én még sosem halottam olyan hazai hadgyakorlatról, ami ne lett volna "sikeres"...
Életszagúbb lenne ha elmondanák a hibákat, fejleszteni valókat is...
Ne haragudj, de nem értem amit mondasz...mert nem tudod hogy hogy működik egy hadgyakorlat.
(végre hajtói szinten csak egy statisztikavétel.) kölönböző mozzanatok különböző végeredményei. a végén egy egy háborús játékká alakul.
a végeredmény lényegtelen a valóságot mutassa. kozmetikázni fölösleges...