Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Miről?Azthittem már a Mistralos ról kerültek ki képek...
Az gyulai gyárhoz jöttek szerintem.Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Egész nap lövéseket lehetett hallani a posteleki erdő felől és a helikoptert is arra fele láttam! De Békés felett is feltűnt egy h145m!Az gyulai gyárhoz jöttek szerintem.
Érdekes mert én semmit se hallottam csabán pedig viszonylag közel voltam a reptérhez egész napEgész nap lövéseket lehetett hallani a posteleki erdő felől és a helikoptert is arra fele láttam! De Békés felett is feltűnt egy h145m!
Mi Gerlán lakunk és irták a faceen többen is hogy lőnek! Egész délelőtt!Érdekes mert én semmit se hallottam csabán pedig viszonylag közel voltam a reptérhez egész nap
Ja, hát akkor kb egy távolságba voltunk de lehet azért nem hallottam, mert épületbe voltam végigMi Gerlán lakunk és irták a faceen többen is hogy lőnek! Egész délelőtt!
A video6nem látható...
Facebookon van a videó azA video6nem látható...
Úgy linkeld a facebook hivatkozásokat hogy írj valami szöveget, amiből kiderül mi lesz a linken, jelöld ki a szöveget és illeszd be a facebook oldal linkjét.Facebookon van a videó az
MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred oldalán
"A MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Víztisztító Százada és az MH 5. Bocskai István Lövészdandár víztisztító állománya ideiglenes alegységként, közös felkészítés keretén belül vett részt a „Bátor harcos 2021” elnevezésű gyakorlaton"
Azért nem így csináltam, mert amikor belinkeltem még működött így is...Úgy linkeld a facebook hivatkozásokat hogy írj valami szöveget, amiből kiderül mi lesz a linken, jelöld ki a szöveget és illeszd be a facebook oldal linkjét.
Bonyolult, de így működik.
Én kedden két képpel küzdöttem, nem is facebook volt, mégse látták a többiek. Vannak megmagyarázhatatlan dolgokAzért nem így csináltam, mert amikor belinkeltem még működött így is...