Haditechnikai makettek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 118
3 830
113
https://www.sabremodel.com/index.php?route=product/product&product_id=67


COVER-640x370.jpg
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 165
15 507
113
Nem kifejezetten makett, de nem találtam közelebbi topicot neki :D

Valaki esetleg gyűjt innen William Britains 'ólom'katonákat?

lifeguards_orig.jpeg
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
12 372
23 175
113
Még meg sem kapta Ukrajna a Gepardokat, de már kapható ukrán-matricás Gepard makett! :D
Ez ám a gyors reakació!

 

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 118
3 830
113
Megválnék egy ilyentől: S-300 PMU SA-10 "Gramble" Air Defense Missile Radar System + Armory Models "Iskander"/"Bal"/"Bastion" mobile launcher base wheels w/ VI-178AU tires, valóságban nem biztos, hogy ezek a kerekek vannak a radaron, de a makett eredeti kerekei nagyon gagyik... :D