Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Makettezéshez? 1:1 méretarányban esetleg.Mi a véleményetek a festék spraykről?
Van maketthez is.Makettezéshez? 1:1 méretarányban esetleg.
Attól függ, mennyit makettezel. Kevés használathoz ecset helyett szebb végeredményt ad, sok makettnél szerintem nem gazdaságos, olcsóbb egy kompresszor-retuspisztoly kombó + a sima festék ára, ha sok színt kell festeni, és több makettet készítesz.Mi a véleményetek a festék spraykről?
Ha a felrázósra gondolsz, nagy felületet alapozni jó, de csak alapozni.Mi a véleményetek a festék spraykről?
makettinfón keresd batka kollégát, ő otthon van hajós témábanValakinek van ötlete, hol lehet 1:350-es Zumwalt készletet találni? Konkrétan a világon sehol nem tudok egyet felhajtani
75.000Ft jól látom? Ez valami vicc akar lenni remélem. Ha ilyen árakon mennek felmondok és makettépítésből leszek milliomos pár hónap alatt.Mire gondolt a költő?
"...70-es években, Magyar légierőben szolgáló MiG 21 vadászgép korhűen összerakva gyűjtőknek, repülést szeretőknek eladó..."
MiG-21SzMT, magyar felségel, az egyik Delfinünk oldalszáma és az F-35-ösöket idéző, pozitív fékszárny (flaperon?) kitérítés így együtt nagyon érdekes.
Mire gondolt a költő?
"...70-es években, Magyar légierőben szolgáló MiG 21 vadászgép korhűen összerakva gyűjtőknek, repülést szeretőknek eladó..."
MiG-21SzMT, magyar felségel, az egyik Delfinünk oldalszáma és az F-35-ösöket idéző, pozitív fékszárny (flaperon?) kitérítés így együtt nagyon érdekes.
R-3R lokátor irányítású rakéta volt, de csak a Bisz változatokhoz.R-3R sem volt nálunk rendszerben, vagy igen?
Én felnőtt koromban kezdtem újra a közepes kézügyességemmel, nem túl nagy elvárásokkal.Kérdezek!
Mit építsek elsőnek?
Soha nem csináltam és sniceren meg tűreszelőn kívül valószínűleg semmim nincs hozzá. Tapasztalatom Matchbox restaurálásban és saját ízlés szerinti átalakításban van.
Szerintem egy olcsóbb, nem túl bonyolult makettel kezd el. Szerszámok: ne használj sniccert, helyette lehet kapni nem túl drágán makettező kést, amelyhez vannak betétek. De lehet kapni komplett szerszám kittet, amiben az alap szerszámok benne vannak. Ecsetek, 2-féle az elején elég.Kérdezek!
Mit építsek elsőnek?
Soha nem csináltam és sniceren meg tűreszelőn kívül valószínűleg semmim nincs hozzá. Tapasztalatom Matchbox restaurálásban és saját ízlés szerinti átalakításban van.