Harckocsi páncélok és lőszerek

• Téma indítója Téma indítója rejsz felügyelő
  • Indítva Indítva
Na mit mondtam? Nyugat beígérte a Leo 2, Chally és Abrams szállításokat, Grísa pedig elő is kapta a Szvinec-2-t a raktárból.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pedig dudi azt mondta , hogy nincs az oroszoknak ilyen lövedéke, hiszen ki látott eddig ilyet az orosz csapatoknál? :rolleyes:
iu

Pedig dudi azt mondta , hogy nincs az oroszoknak ilyen lövedéke, hiszen ki látott eddig ilyet az orosz csapatoknál? :rolleyes:
iu

...ééés-hát az az --általam nekünk is óhajtott-- csőből indítható ATGM a maga 5 km-es lőtávjával a "mident-is-visz" szint az APS-ek tömeges ukrajnai megjelenéséig! :oops:

.

Na mit mondtam? Nyugat beígérte a Leo 2, Chally és Abrams szállításokat, Grísa pedig elő is kapta a Szvinec-2-t a raktárból.
Szerintem ez alapján a két kép alapján annyit mondhatunk el hogy valahol leraktak a földre 3 db ilyen lövedéket bakancsos emberek, nem nyáron

Szerintem ez alapján a két kép alapján annyit mondhatunk el hogy valahol leraktak a földre 3 db ilyen lövedéket bakancsos emberek, nem nyáron
Savanyú az a qrva szőlő ugye ? No problemo gringo nem itt kell bizonyítania a HTKA fórumán hanem kelet kaporföldön ! Majd meglátjuk jön e a grande tank army nyugatról vagy esment csak porhintés volt !

Savanyú az a qrva szőlő ugye ? No problemo gringo nem itt kell bizonyítania a HTKA fórumán hanem kelet kaporföldön ! Majd meglátjuk jön e a grande tank army nyugatról vagy esment csak porhintés volt !
Nem vagyok harckocsizó szóval nem nagyon érint a téma. Szőlőt csak bor formában fogyasztok, az meg nem savanyú. A tényeket viszont szeretem. Lehet hogy igaz ami a cikkben van lehet higy nem, de biztos tények ebből nem derülnek ki.

A tényeket viszont szeretem. Lehet hogy igaz ami a cikkben van lehet higy nem, de biztos tények ebből nem derülnek ki.

20 éve gyártják ezt a lövedéket! 20 éve! 6 éve már exportra is gyártják!
Ugye nem gondolod, hogy az az 1 db van belőle amit képen mutogatnak? o_O
Vagy nem gondoljuk azt, hogy azért építettek át közel 1000 db tankot új automata töltővel , hogy aztán ne legyen hozzá lövedékük? :)
Szerintem a szkeptikusságnak is van egy egészséges határa ;)

20 éve gyártják ezt a lövedéket! 20 éve! 6 éve már exportra is gyártják!
Ugye nem gondolod, hogy az az 1 db van belőle amit képen mutogatnak? o_O
Vagy nem gondoljuk azt, hogy azért építettek át közel 1000 db tankot új automata töltővel , hogy aztán ne legyen hozzá lövedékük? :)
Szerintem a szkeptikusságnak is van egy egészséges határa ;)
A mai világban? Ezt gondold át újra.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Miért bizonygatták itt nagy lelkierővel, hogy a Szvinyec-2-es az nem létezik ?

Ugyanazért amiért nagy lelkierővel bizonygatták hogy bizony GLONASS vezérelt precíziós csapásra képes orosz rakétatüzérség sem létezik, vagy ha van is az kvázi prototípus. Ahogyan orosz cirkálórakéta sincs de ha volt is a múlt héten már kifogyott.

Kognitív disszonancia - tagadás ugyanazok a panelokkal amikor a valóság bekavar a kívánságvezérelt alternatív valóságba..

Azért van mert amúgy nincs is... a'la rakétili...

Azért van mert amúgy nincs is... a'la rakétili...

Szegényített urán lövedékek:
Tök jól látszik a videóból, hogy ukrajnában miért nem használnak ilyet az oroszok. Elképesztően beszennyezi a környezetét becsapódáskor.

Szerintem régebben már betettem, de a Leopárd 1 ukrajnai kalandja kapcsán újra aktuális:
Leopárd 1 vs. DM 33 PELE (vagyis wolfram helyet műanyag betétes lőszer)
iu

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0