Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Top háromban a Xiaomi Magyarországon
A Xiaomi továbbra is tartja 2020 Q3 óta meglévő harmadik helyét a világ okostelefon piacán, Magyarországon pedig hatalmas növekedést ért el.mobilarena.hu
A Xiaomi az élre tör itthon és Európában
Meglepetés vagy sem? A Xiaomi az elmúlt három negyedévben a világ harmadik legnagyobb mobilgyártója volt. - Klikkeljen ide a részletekért!www.telefonguru.hu
nemcsodálom, kurva jók ár-érték arányban
Semmiféle márkahűség nincs itt szerintem, vagy a kínai márkákhoz való lojalitás, érzelmi kötődés, egyszerűen csak az emberek szeretik a teljesítményt olcsón.Várható volt, hogy a Huawei vásárlók nem samsung/alma vonalon fognak továbbmenni.
Szeretik elhitetni magukkal, hogy teljesítményt is kaptak, nem csak olcsót.Semmiféle márkahűség nincs itt szerintem, vagy a kínai márkákhoz való lojalitás, érzelmi kötődés, egyszerűen csak az emberek szeretik a teljesítményt olcsón.
Semmiféle márkahűség nincs itt szerintem, vagy a kínai márkákhoz való lojalitás, érzelmi kötődés, egyszerűen csak az emberek szeretik a teljesítményt olcsón.
Szerintem egy ár érték arányban jó telefon, ahol a valódi középkategóri aljára lehet az alsó közép áráért bekerülni. De csodák nincsenek, a xiaomi ettől nem lesz olcsón jó, összehasonlítva az egy kategóriás Samukkal elvérzik. És felfele haladva sokszor az egy árkategóriában is.Pontosan. Ráadásul, noha kissé kiszámíthatatlan a Xiaomi szoftvertámogatása (ie.: előre nem lehet tudni, az adott telefonhoz meddig jönnek új MIUI verziók), azért egy olyan 3 évig relatíve megbízható támogatást nyújt a telefonjaihoz. Oké, a Samu 5 évig most már, az Alma meg külön kategória, de ez is egy plusz pont a Xiaomi mellett.
Erről a samsung is tehet. Akinek már volt velük garanciális problémája az többet nem vesz samsungot. Konkrétan ordenáré nagy szerencse kell, hogy garanciában megjavítsák a túlárazott szarukat.Várható volt, hogy a Huawei vásárlók nem samsung/alma vonalon fognak továbbmenni.
Hát nem tudom, nekem nagyon nem ez a tapasztalatom. Fordítva viszont már voltak gondjaim.Erről a samsung is tehet. Akinek már volt velük garanciális problémája az többet nem vesz samsungot. Konkrétan ordenáré nagy szerencse kell, hogy garanciában megjavítsák a túlárazott szarukat.
A telefonjuk meg csilivili de akkor is kényelmetlen használni. Visszasírom a Xiaomim. Ott minden kézre állt, minden gördülékeny volt és nem volt tele letörölhetetlen szarszung bloatwarevel. Remélem a magyar samsung becsődöl. Megérdemelnék a tajparaszt hozzáállásuk miatt.
Euronics nem az a sufni cég és a nincs garancia nem azt jelenti, hogy elküldenek....hanem nincs szervizük és odaaddják a ........Hát nem tudom, nekem nagyon nem ez a tapasztalatom. Fordítva viszont már voltak gondjaim.
Ja hogy a fél ország a sufnigsmeknél veszi a fél legális cuccait, aztán meglepődik ha nincs garanciális ügyintézés? Igen gyerekek, ez ilyen.
Én nem tudom, én besétáltam a telenorhoz, hogy bocsi, de valamiért nem jó a hangszóró, alig hallom a partnert.Euronics nem az a sufni cég és a nincs garancia nem azt jelenti, hogy elküldenek....hanem nincs szervizük és odaaddják a ........
<Itt most felcsapó lángok és sátáni kacaj>
TELEMAXnak hahahahahaha.
Jó esetben csak javítás nélkül visszaküldik, hogy kész. Pechesebb esetben összekarcolva, összetörve, szétbarmolva természetesen minden user error és adnak mellé egy garanciában nem javítható <insert a készülék árának 90%-a here> számlát.
Nekem az egész eljárás alatt nagyon úgy tünt, hogy a tmx-en keresztül masszívan lopja ki valaki a pénzt a magyar samuból.
Szolgáltatók sokszor maguk javítanak. Ha 3 nap volt akkor valszeg nem került a tmx kezébe, mert azok 3 hét alatt még nem mozdultak meg. Amikor nekem is a t-csoportos készülékkel bajom volt 1 nap alatt megcsinálta a bolt szervizese.Én nem tudom, én besétáltam a telenorhoz, hogy bocsi, de valamiért nem jó a hangszóró, alig hallom a partnert.
Kezembe nyomták a csere készüléket, és 3 nap múlva megkaptam a javított gépet, azóta is remekül érezi magát, igaz már a nagybátyám használja.
Ez mind szép és jó, de a szolgáltató van hivatalos szerződésben a samsunggal, a többi nem, csak a márkaboltok. Az ilyen elektronikai áruházak minden garanciális ügyintézése borzalmas, a sufni gsmek meg még ez a köbön. Szinte minden esetben amikor a garancia érvényesítéssel gondok vannak ez áll a háttérben. Egyszerűen a közvetítő cég nem érdekelt a javításban.Szolgáltatók sokszor maguk javítanak. Ha 3 nap volt akkor valszeg nem került a tmx kezébe, mert azok 3 hét alatt még nem mozdultak meg. Amikor nekem is a t-csoportos készülékkel bajom volt 1 nap alatt megcsinálta a bolt szervizese.
Csak a szoftvere egy rakás szar. Nálam egy ideig a MIUI vagy mi frissítése után a hangerőt nem lehetett állítani az értesítésnek. Bármit állítottál be, üvöltött a teló.Top háromban a Xiaomi Magyarországon
A Xiaomi továbbra is tartja 2020 Q3 óta meglévő harmadik helyét a világ okostelefon piacán, Magyarországon pedig hatalmas növekedést ért el.mobilarena.hu
A Xiaomi az élre tör itthon és Európában
Meglepetés vagy sem? A Xiaomi az elmúlt három negyedévben a világ harmadik legnagyobb mobilgyártója volt. - Klikkeljen ide a részletekért!www.telefonguru.hu
nemcsodálom, kurva jók ár-érték arányban
Mármint monitor, ugye? (a VGA az a kártya meg a csatlakozó) Végül az Asus ProArt lett?Megjött az új VGA. Egyelőre csak céges gépen. Valami odabaszós, hogy mennyivel több a 27", mint a 24" col és a felbontás.
Na és a színek. Csak a saját FHD felbontású videó is szebb.
Ennek hála az új videó már magasabb felbontású lehet.
Igen. Pöccre indult a saját gépen is.Mármint monitor, ugye? (a VGA az a kártya meg a csatlakozó) Végül az Asus ProArt lett?
Én is gondolkodom a nagyobbra váltáson, szintén 24 colosról.
Hát a consumer SSDt 1 hónap alatt tönkrevágja szóval ha a szeméttelepek tele lesznek SSDkkel akkro azért az nem környezet barát. Amúgy nekem magyon az jön le, hogy ezzel átlagember nem sok pénzt keres, ellenben a HDD/SSD gyártók örülhetnek a sok baleknak.Állítólag tök jó, mert ez nem teszi tönkre a földet,