Én kb. most kezdtem megbánni, hogy ezt a Redmi7 nevezeti szart megvettem.
Inkább vettem volna 15k-ért többet NOKIA-t vagy bármit.
Hiába van neki minden engedély megadva és hi priorityra állítva a telefon eljutott oda, hogy ha nem vagyok wi-fin, akkor kb. semmi értesítést nem dob be.
Sétából hazafelé az erkély alatt, ahol wi-fi kellően erős ma csilingelő koncertet rendezett a teló. Mert akkor frissített be mindent. 40-60 perces üzeneteket is. Amiket legalább eddig hébe-hóba feldobott 4G-s hálón lógva.
Wifi-n is kb. az FB messenger és YT rendszere küld értesítést, ha van valami és a Twitch.
A Yahoo hol igen hol nem, ha Gmail meg semmit már vagy lassan egy éve. Még wifi-n sem. Múlt héten két levelet dobott fel, aztán azóta se semmit. Még azon is pislogtam.
Úgy, hogy az elején amikor megvettem tök ugyanazon beállítással, vagy kevesebbel is minden szarra csipogott.
Ki érti ezt?
Meg olyanokat játszott el, hogy MIUMI frissítés után a csengő és jelzések hangerejének mindegy mit állítottál be, az a max. hangerő volt.
De előadott olyat is, hogy a YT és Twitch nem játszott le semmit 4G-n, a Chorme se ment, de a FB messenger meg ment.
Ha ezt nem a szar szoftver okozza, akkor nem tudom mi.
Úgy, hogy hetente többször újraindítom a telót és takarítom róla a szemetet és 10 alkalmazás nincs rajta.